ajda_deli_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yeni şifre değiştirmek istiyrum ama e-maile yeni şifre gelmiyo neden sadece banamı yoksa:( bilen varsa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eyer bilen vasa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sorun var sanırım az önce ben de denedim şifre sıfırlama işlemi başarılı yeni şifreniz gönderildi diyor ama hala eski şifreyi kullanabiliyorum ve mail de gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 geçmiş olsun uzunca 1 süre beklersiniz umarım eskiden olnalar olmaz da kısa sürede şifrenizi alırsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 aynı durum benim içinde geçerli. dün akşamdan beri bekliyorum. halen gelmedi maile bişi. bakalım ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 üstelik şifre resetlenmiştir diye bir mesaj aldım eski şifreyide kullanamıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar