Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guild wars bilgi !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/asin/b0007tymeo/ref%3ded%5fbest%5fh%5f2/202-5187/202-7473223-2001467

simdi amazondan bu oyunu aldım diyelim galiba £19.50

bunu aldıktan sonra bana cd key falan vercekmı ? oyun paralımı tamamen ? her ay para vericekmiyim? bir kere alınca sonsuza kadar oynayabılırmıyım ?
Mesaj tarihi:
ayrıca güvenilir alabılecegım bir yer varmı sorunsuz bide tam fiyatını yazarsanız sevinirim

yada tam olarak indirebilecegim yer varmı ? kac mb tam ?

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 11:38 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
bir kere alıyorsun bir daha para vermiyorsun. nerden alacağın senin tercihin. ben sendit.com'dan aldım. kredi kartıyla çalışıyorlar. kapıda para vermek gibi bir şey söz konusu değil. benim önerebileceğim şey plaync.com'dan serial alman. oyunu da emule vs. paylaşım programlarından indirebilirsin. hesap açmak için gerekli olan şey serial zaten.
Mesaj tarihi:
plaync de 49 dolar . sendit te 19 euro . sendit ten 30 milyona alayım iste . alınca bi sakatlık yapmazlar demi .nasıl yolluyorlar ? o cd yi aldıktan kurduktan sonra daha bişi almam gereklimi ?
Mesaj tarihi:
o kadar fiyat farkı varsa sendit'ten alman daha uygun tabi. oyunun kutusunu gönderecekler ingiltere'den. 7-14 gün içinde eline ulaşır. oyunu kurup kutudaki serial ile account yarattıktan sonra oynamaya başlayabilirsin.
Mesaj tarihi:
46 milyona denk geliyor. peki bu sendit yanlıs bisi yaparmı fazla para falan cekermı ? cunku babamdan izinsiz alcam .yada bunun kredi karatından baska bi yolu yokmu. postal mostal oyle bişi gordum adres veriyo , adres e nası yollucaz bi bilgi verebilrmisiniz ?
Mesaj tarihi:
fazla para çekmezler. bissürü insan aldı senditten sorun çıkarmadılar.

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 20:48 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...