nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cz de boss cıktıgı zaman lagtan dolayı oldum we rezzerın bırı gelıp benı 4 taşa kaldırdı. nedenini sordugumda ise türk olman yeterliydi deedi. su anda oyundayım. cıktıgım zaman ss leri koyacam. aferin size ki hala dupe yapıp milleti hacklıosunuz. turklerını imajını yukselttikce yukseltıyorsunuz. dewam edin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 u r rite.sana katılıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ilginç direk gelip burda yazman bunu dupe yapanların tabiiki allah belasını versin diyorum (aslında artık yapabildiğiniz kadar yapın diyorum ben bıraktım sizde bırakırsınız belki diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 millet patiye isyan ediyor sankide patide dupe yapıyorlar yok dupe söle olur yok hile şöle olur diyolar oyunda yapanları bulun veya k2 forum una yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 seni türk oldugun icin 4 tas kaldırmıslar .. server gitmisti geldiginde oyuna girdim ölmüsün.. türk rezzer geldi 4 stone kaldırayım mı dedi hyr dedim 30 stone rezzer geliyo dedim ama adam 4 tasa kaldırdı bunu yapan türk bide gerisini siz düsünü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cursed bi kaç sayfa oncekı konuya bakarsan dupecileri ben yazmıstım. hatta buradan item satan birininde dupecı oldugunu soyledım. nick werince nasıl sustu? wermıyormuyuz sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ss leri koyacam birazdan hemen geliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://img490.imageshack.us/img490/9413/adsz7yc.jpg http://img153.imageshack.us/img153/8830/2006217846306my.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sen niye tasları cope koymadın 4 tas cekemezdi azda olsa sendede hata var boyle serefsiz cok onlemini sen alcaktın tasları cope koycaktın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya kardeş ben a2 de lobo keserken turk telekomun azizligine ugradım we lagtan dolayı öldüm. 2-3 dakıka bekledım kımse geldı. a1 geçtim 3-4 sanıye sonra bu geldı. pm actım tam yazıyorum 30 değilsen saol başkasını bulurum diye. daha yazm bıtmeden bu benı kaldırdı. tşk edeyim dedim ama bı baktım % bekledıgım gıbı degıl. taşlara bakınca anladım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pardon ark yazmıs [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 19:34 tarihinde, ofs tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dweji hayatımda gördüüm en p*ch adamdır eskiden "rival" clanında ikende böle mallıklar yapardı millete allahtan başıma öle bişe gelmemiş 65lwl 4taş off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar