Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben...

pulkas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben aşık olmuşum ben yılmışım ben sıkılmışım ben daılmışım ben gereksizlemişim ben insanlık dışılaştırılmışım ben kimseden öç alamaz olmuşum ben yalnız kalmışım ben toplumdan soyutlanmışım ben kimseyi aramamışım ben yorulmuşum ben tek düze olmuşum ben dingin bi nehirdeki ot parçasından farksızlaşmışım ben zamana aykırı kalmışım ben terk edilmişim ben sevilmemişim ben sevilmişim ben duyulmamışım ben konuşulmamışım ben dayanaksızlaştırılmışım ben belgesiz kalmışım ben paramı tüketmişim ben bi sigara yakmışım ben soyutlanmışım ben sigaramdan bi fırt çekmişim ben beynimde on bin hücre öldürmüşüm ben kendimin katili olma yoluna koyulmuşum ben durmuşum ben durdurulmuşum ben düşünmüşüm ben dayanmışım ben dayanıksızlaşmışım ben laftan anlamışım ben yanlış anlaşılmışım ben ayakkabımı sevmişim ben soğuğa küfretmişim ben saygısızlaşmışım ben argo kullanır olmuşum ben yitmişim ben yeteneksizleştirilmişim ben kabiliyetlerimde yoksunluu bulmuşum ben durdurak bilmeyen zamana yenilmişim ben serzenmişim...

ben die başlardı yada başlamaya çalışırdı kalem kağıda yazmayı ilk keşfettiiinde ve belkide istediki ben ilk defa ben olayım olmayan hayranlarım beni okurken beni hissetsinler yada hissettiklerini sansınlar ki sandıklalrı hisleri belkide önceden yaşadıklarını farketdiklerinde irkilsinler bocalasınlar düşünsünler ,düşüsünlerki içlerindeki olmayan bene bi serzenişle haykırma vakti gelmiş ,düşünsünlerki yalnızlıın başladıı bi yerde aslında yalnız olmayışın dayanılmaz hafiflii vardır...
Mesaj tarihi:
üşünmedim tek tek saydım. başlıkta 1 kere, ilk paragrata 43 kere, ikinci paragrafta da 6 kere olmak üzere toplam 50 kez "ben" kullanılmış :)
  • Yeni Oluştur...