JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2 gun once bı car aldım herseyıyle bırlıkte ama kendılıqınden sıfre dıeqıstı.simdı ben tekrar resetlenemk ıstıorum sıfreyı bu arada aldıqım carın email adresınıde aldım herseyını deqıstırdım yanı email adresıde bana ait artık carın sıfresını yolamıolar artık ne yapabılırım ( lvl 65 warriro ares orc) yönlendırecek arkadaslara tesekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çarı başka birinden mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 emailin gizli sorusunu değiştinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ewt baskasından aldım ama email adresını dt sını passını herseyını aldım 9 saat oynadım sonra oyundayken passı deqıstırdım oyudan cıktım yenı passla qırdım sonra kapadım oyunu sabaha baktıqımda invalidpass dıodu napabılırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 e-mailini almak yetmez. doum tarihi ve gizli soru da lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nerden alabılrım yeni passı ?gizli soru we dt war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oyundayken pass mı değiştirdin????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ewt oyundayen deqıstım ama deqıstıqım sıfreyle 2kere qırıdm oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ole yaptiysa bidaki patch e kadar bekle sen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ee invalid diyosa bi daa deiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sheref sen olımpıadamı oynuosun ? bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya yeni pass ne olursa olsun email adresıne qelmezmı ??? baska eail adresıne atma sansı olmaz demı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 baska maile atılırmı ya :'( atılmasın bea :d e o zman satan kısı herseyını bılıdıq ıcın baska email adresıne resetlenen sıfreyı atar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 endişelendirmiyim ama çarı geri almış olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi alırken adamın carının email adresınıde aldım buqn email adresıne bı yazı qeldı pass resetlenemıo felan die baska email adresıne atılmamıs lazım bıldııme qore :'( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nası yapıyolar bilmiyom ama account u alırken yazdığın e-mail adresini deiştiriyolar.benim de çarım hacklendi. forgot password kısmına girip e-mail adresimi yazdığımda invalid diyodu. seninki de böle bişi olabilir. çarı aldıın kişi tanıdık mı bari? [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:19 tarihinde, Episode_666 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ewt forgot password yerine account we email adres yazdıqımda resetlenemıo account felan diodu bendede sonra alt kısmında "here" yi tıklıodum bana sorular soruodu cewaplıodum qelmıodu sıfre ??? :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar