Waffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 server kapalımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ewt kapalı ne zaman açılacagını bilenvarmı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 heran herşey olabilir ko'nun ne zaman ne yapacaqı beli neyin olmaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tuh ya 1 saat waktim wardı abyss kasacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya ne abeysi olum ben sana abeys verem yeterki server gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya ne abeysi olum ben sana abeys verem yeterki server gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 serverler geceden beri kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 walla inş oglene dogru acılır canım sıkıldı ya ne guzel pk movie cekecektım programı ındırmısken bu arada camstudio programını kulanan warsa bana nasıl muzık yukleyebılecegımı solıyebılırmı 'izmir ncs to arben' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 evet, en son ki benim bağlantım kalo birileri ile party yapmıştım, hepsi bir den dc olunca korkudan öldüm ne oluyo beah dedim meğersem adsl gitmiş. akabinde server gitti yuh dedim. saat 12:30 sularında gitti ve halen yok. işallah akşama kadar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 suan dupe wipe mı oluo nie bu kadar uzun sureli kapattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 evt wıpe oluor + buyuk ıhtımal oglene kadar acılır serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya yeter her wipe de charondan aldıım scroolla upladıım itemler bile silinio acaba buda pre si olmayanlara kasten yapılan bişimi :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 wipe iidir ii bencede presi olmayanlara wipeta uyuzluk yapıolar wipe sonrası bide patch gelir klasik sonra millet yeniden dupe yapar yine wipe yine dupe yine wipe olan benim gibi legal oyunculara olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juri_belev Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaw serverın kapalı olması bana okadar koymuor bu gm ler ne hikmetse bu serverı hep savas gunu kapıyolar. illa kıllık yapacaklar ! bu arada bizim premıum varda noluo sizinle birlikte beklioz bu zaten son gunum bu oyunda [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 09:19 tarihinde, juri_belev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 nie son gunun jurı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sophokles Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 server 3 gun oncesıne rollback yapılcakmıs fılam dıolar dupe yuzunden bu kol admınlerın ve gm lerın ta a...s... o.ç ler acıgı kapatmıolar mıllet herhalde dupe yapar sorada rollback bı suru ıtem alan bılmem ne yapan garıban var arada onlar kaynıo o.ç cukları adam gıbı bı oyn yapamadılar su koyu acık varsa dupe yapılır kımse ben bılıodumda dupe yapmadım demesın ama bunun sorumlusu dupe yapan deıl o acıgı kapamayanlarda bole 3 gun rollbackle kıme ne yapcakkı mıllet zaten 10 gundur yapıo dupe onlar ne olacak gene ellerı sıklerınde dolacaklar abyys kasan garıplerde aglar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 açıldı mı , işteyim biri sölesin ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hayır kapalı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eyvallah saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben duperi we dupe itemi yargılamıyorum. buna ızın weren yonetıme kafam gırsın. her yamada bı kac acık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 12 saat oldu yeter be açın artık :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 12:11 hala tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 savaşa da giremices galiba :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 saat 12:25 itibariyle server durumları pekte iç açıçı deil :( server status loginserver offline ares 1 offline ares 2 offline ares 3 offline ares 4 offline beramus 1 offline beramus 2 offline beramus 3 offline cypher 1 offline cypher 2 offline cypher 3 offline diez 1 offline diez 2 offline diez 3 offline xigenon 1 offline xigenon 2 offline xigenon 3 offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar