2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben şimdi türk telekom un resmi sayfasına girip hangisi seçip mail atınca daha etkili olur . yani böle içimi dökmüş olurum bide bana dava açma olasılıkları varmı . acayip küfürler yazcam acayip hakaretler etcem eğer beni dava ederlerse insan hakları mah. taşıyacam konuyu destekleriniz bekliyorum . hakkınızı hell edin . ben başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tabiki insan kaynakları ama sen sesim duyulsun diosan idari işlere at...bide hakkınızı hell edin özellikle yazılmış bişi gibi.. baya hoşuma gitti:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok yaw onu düşünmeden yanlışlıkla olmuş :pp allah çarpsın aynısı yolladım bakalım nolcak ama yanlış yere attım herhalde çünkü bölümleri tıklayınca hepsinde bi başka sayfalara açılıyo ve nereye atrcanı tahmin edemiyosunn girin kafanız nasıl karışcak görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkandayız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hehe sağolasın ellerine sağlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kimi yardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ordaki o mailleri okuyan şahsiyet olsam e-beyinki başlıklı bir maile bakmazdım. başlıkları birazdaha çarpıcı atında en azından açsın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar