Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaw yeni bir bela var başımda 3 gündür. spoolsv.exe alıyor başını gidiyor %100 cpu kullanıyor. deli divane oldum. sadece canon mp110 çok işlevli bir yazıcı yüklemiştim. başka hiçbir şey yüklemedim makinaya. geçmiş bir tarihe restore et diorum gene aynı. spoolsv.exe yi kapatıorum. makina düzelio, sonra spoolsv.exe tekrar açılıo tabi service olduğu için. bir süre normal gidio sonra bişi oluo tekrar %100 kullanmaya başlıo o arada hiçbişi yapamıosun. internet birden kaplumbağa hızına geriledi zaten. pöff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 format rlz dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 denetim masası > yönetimsel araçlar > hizmetler > yazdırma biriktiricisi sağ tık > özellikler > başlangıç türü > devre dışı yaparsan düzelmesi lazım. dene bekliyorum olmazsa birkaç yöntem daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bana lcd tavsiye edemediğin için lanetlendin sevgili cat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar