endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 daha oncede acmıstım konuyu ama ne yapcagım hakkında kimse bilgi vermedi preimum yok 2 hafta olcak hala cıkamıyorum clandan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kardeş patchleri bekle ben de aynı durumdayım pelerinli clana gircem ama bmw die dandik bi clandayım çıkamıyom. clan bug ın füzelmasini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 herkes uyudu galiba...... topicler yarım saattir aynı durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 2 hafta oldu beklemekden bunaldım yaw mail atcam gm şifre reset istiyo onu yapıyım diyom şifre gelmiycek bu sefer oyunada giremiycem işin kotusu clanda 2 kişi var 3-4 tanede 40 lvl adam var clanda muhabbet falan olsa sabredersin 62 lvl 100 k np char çürüyo valla :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sabret yapcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 nese ben de yatıyom sanırım başka farklı bişi söyleyen olmaz sana herkesin başının belası o clan bug. çıkan giremiyo giren çıkamıyo hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 olimpiyada gm notice gecti ve clandan cıkamayan var sa bana pm atsın dedi bu mantıkla sende gm e pm atıp yardım isteyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 end halledicez bi dur bak bağlantıda düzeldi halledicez bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gm online bulamıyozki aress de adamlar banlanıyo ama gm online gorunmuyo pm atmak için diyorum tabi bakalım yeni patch gelmis insallah bir etkisi olur :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cyhperin gmsinin nickini bilen varmı :) ben ne zamandan beri oynuyorum agm nicki ne olu bile bilmiyorum not:gm saten yokki piyasada :d 1 ban , 1 ay yat aşşagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 endless beter ol günde 10 clan deişirsen tabi olcagı bu beterin beter i ol löl :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yok yaw son clana geliyim dedim arkadaslar kurduk bu sefer clan baskanını atmıs bug clandan clandan cıktık yeni clan kurduk ismi degişti clanın bugdan ben yokken disband yapmıslar burda kaldık 2 kişi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar