SbNN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şimdi şöyle oluyor resimdeki gibi yuvarlar bir cisim (karton,tahta vb) var ve aynı resimdeki gibi bir yanında kuş bir yanında kafes resmi var ve bu resimler cismin her iki tarafında da var.yandaki iplerden ise çekiyoruz ve bu oyuncağımız dönüyor , hızlı bir şekilde dönmenin etkisi ile gözümüz kuşu fafesin içindeymiş gibi görüyor..hani olur ya bu tür şeyler hızlı çevirince resimlerin oynaması gibi. bi arkadaş istedi (neden istediğini bilmiyorum) bir filmde görmüş sanırım ve yarın ben istiklalde bakacam yani bana bak dedi daha doğrusu.. bu tür birşeyi nereden bulabilirim ?? not: kendin yaparsın yaa ne varki bunda falan demeyin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben izmirdeyim ama bunlar genellikle tosy''r''us(toys-ar-us) ta felan bulunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 öle bir oyuncak görmedimde ben kreşteyken yapmıştım bunlardan. sizde yapın çok basit birşey. ilk önce aynı şekilde yuvarlak bir cisim kes sonra cismin bir tarafına kuşu ciz yada kuş resmi koy diğer tarafınada kafes yap. sonra bu dairenin alt kısmına çomak tak. oyuncak hazır. oyuncağı avuçlarının arasına al hızlıca çomağı dödürecek şekilde ellerini ovala. kuşu kafesin içine hapsetmiş oldun =) dedim işte yap kendin bide paramı vercen =p [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:06 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sen fazla flım ızşıyon heralde ben bunu flımde gordum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende ilk defa gördüm kolay bulucaını sanmıyorum hiç denk gelmedim. bu arada kuş güzel olmuş ehuehu (bu bir kuş) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende ilkokulda böyle bişey yapmıştım. deney sayılırdı ismi renk cümbüşüydü. uzaktan kumandalı arabaların birinden söktüğüm motorun ucuna gökküşağı renklerine boyalı yuvarlak bir karton yerleştirmiştim. motor çalışınca ortaya yanar döner bişey çıkıyordu. hangi filmde görmüş ki arkadaşın birde bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yapmak daha kolay aramaktan yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sex shoplarda bulabilirsin belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sleepy hollow'u izlemişiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar