Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://rapidshare.de/files/13177940/clanpvp.wmv.html :d çözünürlük pek ei deil ama idare edin işte oyuna girilmiyo atraksyon olur. umarım beğenirsiniz kospcu archerdan bozma assasini =p not: lvl 'im tamamen kosp dur kospla kastim bununla ilgili gelecek tane eleştiriye cvp yok. [ mesaj 16 şubat 2006, perşembe - 21:39 tarihinde, stuner_cypher tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:40 tarihinde, Stuner_Cypher tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 helal ii yapmışsın stuner xd herkes yaptı sende yapsan nolur ko bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 indiremiyorum..kahrolsun telekom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi link de bi sorun war yalnız hata werio.tekrar yaparmısın sana zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya benim pc mde fraps çalıştırınca acayip bi kasma oluyor doğal mıdır? ya da şöyle sorayım sorunsuz frap kullanabileceğim bi konfigürasyon söyler misiniz bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fraps in kasması işlemci ve ram e göre deişir arkadaşım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2 kere aynı linki yazdım link doru ama rapidshare daatıyo annayamadım bağlantıdanmıdırki :s bana bi ark yolladı crackli frapsi fraps.com dan indirdiğimde benimkide kasıyordu isterseniz upload ederim frapsin cracklisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 teşekkürler best.. yine masraf çıktı ya daha premium borcumu ödemedim babama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bakma sen o noob beste :d pm bak sen suna bak telekom yuzunden msn kullanamıyoz siteden haberlesiyoz :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aga atın bunuda dışarı kosper daha ne bekliyosunuz ya ..püfff ;p stun harpy partilerini özledim ya ;p şimdi sen kimsin dicen boşver beni bende bu forumda olan 2034923049 tane kosper gibi farklı nickle takılanlardanım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya abi tam da telekomun göçtüü sırada verdin. nası indirecez şimdi?? ------------------------------------------------------------------------------- www.telekomakafamgirsin.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ulan oyunda buglardan kurtulamıyoz int gezelim diyoz telekomdan site aclılana kadar uykymuz geliyo diycek bisey kalmadı ben bunların..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 waybe en basit sayfa google bile 1dk abartısız böle işin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yokmu la indiren telekom pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla ben indirmeye çalıştım faund die bi hata verdi bu arada benim msn açık sabahtan beri sizde neden açılmıyo bilemiyorum bu arada cyhpher daki ::stuner:: 'misin? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hemen indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 link silinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 you have requested the file clanpvp.wmv (25373284 bytes). this file has been downloaded 111 times already. bende hala duruyo :s aynı link http://rapidshare.de/files/13177940/clanpvp.wmv.html evet cypherdaki :stuner: benim ;) neyse amatörlümüze denk geldi çözünürlükde iyi deildi zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 file not found :/ change plsss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 link bulunamadi :( yine yeni yeniden pls.. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar