Creel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bir kac dk once icqum online vede tüm listem saglamdi sonrasında bir dk lık bi offline süreden sorna tüm listemin uctugunu farkettim yedekte yohk (icqlite..) bir kac kisinin daha basina ayni sey gelmish nedir bu olay bilen ?[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." [Bu mesaj Creel tarafından 27 Şubat 2003 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 kufretsem ,sevaba girerim kesin ulan off offff feci asabım bozuldu :P[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ehe mirabilis baktı bunları banlemekle falan kurtulamıyoruz, proxyyle geliyolar, bari contact listlerini silelim dediler heralde hehe[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Bende bir anda koptum ve sonra herkes offline oldu yeniden bağlanınca, hala da öyle. Ama mesaj atıp alabiliyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yaaaaaa arkadasin listesi duruo cıldırcam sayip sovuodum ac benimkini bak kesin duruodur dedi harbiden de duruo allaaam millette balmi var yaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffff kimseyi listeye ekleyemiosunda himm belki :P bi umut :P eski liste geri gelir filan ne bilim ne güsel olur direk yedek alırım [hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." [Bu mesaj Creel tarafından 27 Şubat 2003 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Aglamak uzereyim, benim de basima ayni sey geldi ve en kotusu ICQ'ya baglanamiyorum bile! Allah kahretsin yani kendimi tutamayip kafami duvarlara vuracagim aglamak yetmez! Kac senelik birikim.. Arkadaslar, dostlar, aileden kisiler, yabancisi yerlisi herkes uctu. Zaten bu durum resmi ICQ forumlarina da yansidi threadler aciliyor kufurler ediliyor.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 birisi mirandamı ne onunla listesini geri almısh[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ICQ Chat Room'da dunyanin dort bir yanindan yuzlerce kisi dert yaniyor bu herkeste olan birsey.. Dolayisiyla sinirim biraz yatisti gibi, sonucta listelerimiz ICQ sunucularinda ve yedekten geri getireceklerine inaniyorum![hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 http://miranda-icq.sourceforge.net/download.php burdaki program faydali diolar ama bilinmez :)[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 mirandalıyım mutluyum ne listem gitti ne bi$ey. ama sanırım benim listemdekiler kaybettikleri için listelerini online olamıyolar:P[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bende calismio bu miranda tüm versionlarını cektim download comdan aldim ama hepsi aynı sonuc win32 uygulaması diil dio sinir[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 sLog, sansli olabilirsin ancak bu bizimle veya benimle dalga gecmeni gerektirmez. 6 senelik ICQ listemin ucmasi kolay birsey degil benim icin. Cok sinirliyim ve uzgunum, aglamak uzereyim. ICQ Chat Room'dan yapilan aciklamaya gore ICQ birseyleri update ediyormus, listeler geri gelecekmis. KULAHIMA! HARRR![hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Creel, sorun programla ilgili degil. Sonucta hepimizin ICQ listesi bizde degil ICQ sunucularinda. Yaparsa onlar yapar. Teker teker elle eklemek kolay ancak ya "Authorization Required" olan kisiler? Zaten bildim bileli neden oyle yaparlar anlamam. :) Bildigim dualari okumaktan baska bir care goremiyorum ben acikcasi.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Yani su foruma, gorevlilerine falan cok saygim var ama izninizle kufur etmek istiyorum afedersiniz. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 benim başıma gelmei ama önlem için napiim? icq 2002 var sanırım bi de back up nedir? yenir mi?[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 2003 de aliyor dostum. Ama sonucta alsa ne yazar. ICQ listeler ICQ sunucularinda bulunuyor. Sen o backuplardan retrieve bile etsen tum herkesten authorization beklemek zorundasin. Anlatabildim mi?[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Heh BonePART benden once vermissin cevabi sen. Sonucta dertli dertlinin halinden anlar ya, bu arada dualarim bitti soylesene guzel ne dualar var? :)[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Yaklasik 6 saatlik bir duzeltme deniyor. Bekleyecegiz artik..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Geldi benim list.. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 nese.. gerek yohk polemige.. düzeldi tüm liste bende 2002a kurup dbyi yedekleyip 3-4 maile iki üc hosta uploadlicam :) simdi [hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." [Bu mesaj Creel tarafından 27 Şubat 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Ben de ettim ancak "Authorization Required" olanlar gelmedi.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar