vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 test sonuclari danalarin ne kadar medeniyetsiz oldugunu bir kez daha acikca ortaya koydu. ayrica duymak istediklerini zorla , karsilarindaki aciz aygirlara kakalayip sonra laf soktum triplerine giriyolar. döverim onlari ben (hoho) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Valla danalardan herhangi bir yönlendirme olmadı. Testin kuralları basitti, soruları üreten aygırlardı:) Kim nereye ne laf tıkmış bilemicem:) Ama göt ettim mi ettim tabi HAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 fede pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 02:58 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- çok ilginç her şeyde bir şey aramayın efenim, geyik bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 abartmayın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar