Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 biliyosunuzdur belki ama bikaç dk önce metallica ya bakmak için açtım m de aşağı iniyodum metallicayı gördüm durdum bi baktım altında mezarkabul. unspoken var bi tek acaip gururlandım göğsüm kabardı fln fln[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Efem oturup yazıp göndersek hepsi olur dimi. Hadi ben üşeniyorumda siz gönderin baride tam olsun negzel.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Oha o, baya uzun süredir orda var.[hline]There's a heaven above you baby...
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Gezelim Görelim[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Seni kiniyorum infernal, Lyricz varken Dark Lyrics e baktigindan :P Guzel bisi bu tabi hehe Pentagram (ya da Mezarkabul un) darklyrics de olmasi. AMa yollarsaniz dier grublari da koyarlar, olay konusmak la deil, uygulamakla oluyo yani :) (bana bakmayin ben baska grup bilmem Turk metal camiasinda hehe)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hatta yukarda türk birileri için linkler fln var gördüydüm ben :)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Aslında şu açıdan bakarsanız da çok normal. Bizim lyricz de de adamların şarkı sözleri var. (Saçma oldu ama neyse.;)).[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 arkadaşım japon bi death metal grubu dinletmişti komik tabi :)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Seni kiniyorum infernal, Lyricz varken Dark Lyrics e baktigindan[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 cenotaph'inda sozleri var darklyricste ama ilk albumlerinin sadece.bu arada manyak bi japon thrash grubu var king's evil diye tavsiye ederim herkese.
Öne çıkan mesajlar