Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 biraz ekşisözlük fırlaması görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ash kapısalımmı bap's benim pikaçü 2000volt cakıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 össnin yeni başvuru sistemi çok uyuz yok randevu al yok kıytırık webcamden resmini çeksinler falan filan.. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 15:49 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 abi bu gün kötü bi olay oldu resmen iftiraya uğradım ve disipline gittim sözde kızlara küfür etmişim hemde a4 kağıda ufak yazılar yazarak tam 4 satır ediyor birazdan kağıdı tarıycam ve yeni konu açıcam uff:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eheh hiç çalışmamıştm hep yattım geçen sene dersanenin hiçbizaman ilk dersine girmedim :d 379 aldmm 2.tercihtende olsa istediim yere girdim :d ahh ahh oks-oss-kpsss ve hertürlü snawa kafam grsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ah ulan ah ne güzel günlerdi o fen liseleri sınavı dönemi.. keşke o yaşlarda olsam. hayatın derdi kederine bak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 380 yetmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar