JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim olimpiada 59 asasein (tr1p) carım war karusum ama human olmak istiorum bi yolu warmı bi arkadasıma sordum cash alcan felan bişeyler söledi ama anlamadım bilen arkadaslar yardım ederse memnun olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2k k.cash die duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benimde bir bilgim yok ama yani mesela isim değişim scrolları falan var onun gibi bi scroll olma ihtimalini düşünmek lazım :) insan olup ne yapcaksın kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 disabled dio ne zaman açarlar bilemem ama şu an ırk transferi yassssaaak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben de garus olmaq istiooom yaaa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tüm charlarım human.ama qarusları da merak ediorum :) ya ama qarus rogue ları bi boqa benzetemediimden bi tiksinti oluo hep elmoradı tıklıom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 karus ların mage ve rogue ları berbat ama humanlardada erkek priest çok kötü :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya asil sorum invailed password konu acmıstım onunla ilgili onla ilgili düsüncesi olanw arsa öbür baslığa yazarsa sewinirim.. yardım plz baslığın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet ya erkek priest shelli cok igrenc. ayrıca karus mage lere bayılıyorum xd hele rogue lara asıgım xd ben asasinim human garus olmaq istiorum shelli cok gusel bir gorunumleri war bnce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya fp li qarus? bence iirenç ötesi bi görünüm abi hiçbir şeye benzemio yaratıa bile yaw o kadar iirenç bence :d ama senin fikrine saygı duyarım.nede olsa kendi düşüncen xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 xd fp li orc rogue u kim sever zaten en sevmedigim renklerden biri mor !. bi yeri dikenli bi yeri bişi li ayyyy ! xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 jacques bosuna ırk değiştirme beni kasmadın daha doğru dürüst :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oyundaki en taş karakter karus shelli hatun priest hastayım hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oda hos ama bence erkek denmezde xd erkege benzeyen orc priest daha guzel shelli. favorim shelli rogue orc dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 genelde clan olarak değiştiriyorlar ırkı. ben olympia da 61 lvl priestim. eminent clanı karusdu. human oldu. bu belki humanların güçsüz olmasından dolayıdır ama cash karşılında da değiştiriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 her ne kdr disabled desede 2gün önce orc olan adam dün baktıımda humandı xd parayı göstercen tabi afasdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 best sende human ol :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 beleşe yapıolarsa gelek bu oyuna paramı wercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ne kadar bedavacı adamsın lan lycoanda almısın oyle duydum noob seni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yalan yalan olm inanma hurafe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 varya vururm seni lan benden once staff aldıysan :p msn acsana olum burdan konusuyoz topic 2 kişi kullanıyoz ayıp :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar