JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaslar herkeze ii aksamlar öncelikle. birsey danısmak istiorum bilen arkdaşlar yardımcı olursa cok memnun olcam sımdıden teşekkür ederim.. 2 gün önce lvl 65 bi warriror aldım adı ::knightmare:: aldığım kişi dt sını passını email adresıini herseyini werdi ben direk email adresıin şifresini ve özel sorusunu değiştirdim.carı sıfırdan açmıs gibi herseyi kendı bılgılerımle yaptım.o gün aldığım 65 warriorun sewıncıyle 8 saat cz yaptım we gece 3 de oyundan cıktım .sabah 9da oyuna girmek istediğimde invalid password weriodu siteye girdim forgot bölümüne id we email adresini yazıorum ama şifreniz resetlenemıo yeni şifre email adresinize gönderilemio...vs vs herneyse bu konu hakkında beni yönlendirecek arkadasların yardımını bekliorum şimdiden tesekkur ederim ii aksamlar :'(( aldığım carın tadını cıkaramadan kaybetmek istemiorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basarkurt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kardeş sen chari alip o adamin verdiği blgilerle oyuna girdiysen ve oyunda iken alt+tab yapip kendi bilgilerni dün akşam güncellediysen şu an olan b sorun(6 charimdada aynis var) şifre değiştirdiğin saman reset e-maila gitmiyor beklemede kaliyor yeni pach cıkana akdar böle devam edecek dyoalr yada gm y bul düzelt yoksa mümkün değil düzelmez dyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben oyundayken deqıstırmıstım sıfreyi ama oyundan cıkıp qırmeleırm olmustu yani yeni şifreyle 2-3 kere oyuna qırdım sonra bidaha qıremedım :'( qelmezmı yanı sıfre artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basarkurt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaw işte bende mllete sordum yarisi gm yi bul yada o chari unut yarisi yeni pachte şfremi unuttum kullanarak yeni şfre isticen ve düzelcek diyor başka fkri olan varsa yazarsa sevinirim :( [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 20:43 tarihinde, basarkurt tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 k saol işallah yeni patch qelince forhot passdan yeni şifre atarlar :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basarkurt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 inş :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar