arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 deliricem ya uf.... sürekli bi sorun var.... msn açılmıor yaa... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şu an ben de bağlanamıyorum. pfff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 a.q mun msn i...ya hiç bişey çalışmasın ama msn çalışsın ya..bu kadar mı boş olur bi bilgisayar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 deliricem ühühü..... evde net yok....gitti.....cafeye geldim msn çalışmıo...ühüüh...deliricem msn e kırmızı damperli kamyonlar girsin emi!!!! [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 20:15 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 21212334 kere deneyin giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 messengerdaki sorunlar adsl in yurt dışı çıkışlarında olan sorundan kaynaklanıyor suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 düzeldi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Siz MSN'e giremiyorsunuz...Ya ben?Yurtdışındaki tek bir siteye giremiyorum!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende giremiorum..icq da sorun yok...hade icq ya dönüşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msn e sokim dicem ama yasak uff... (süperim dimi :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 deneyin girio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkaaşlar şu an bende de msn 81000306 nolu hatayı veriyor.. ve bağlanmıyor.. anahtarmı bilmene hatası diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yalnış konu arkadaşlar. üstte yurtdışı patladı konusu varya ona bakcanız. messengerla ilgili değil türk telekom ile ilgili. ya siz messenger'a girmeden direk buraya mesaj mı atıyonuz önce bi sitelere girip deneyin giriyo mu diye yurtdışı siteleri deneyin. paticiğe tabiki girer, gördüğüm en hızlı 5 site arasında paticik, zaten yurtdışı değil. ping adın bakiim yurtdışı bi siteye, pinginiz yaklaşık 150-350 çıkması lazım. 1000'in üzeriyse sorun var demektir ki zaten 3000-8000 arası pingler. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 20:44 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 milyon defa deneyince girio. ama çoooook yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dün bende sorun yoktu. ama asıl sorun şimdi başladı msn ile ilgili. sabahtan beri kullanamıyorum. kriz geçircem ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende de oluo yaaa dayanamıcam artık neymiş internete bağlı olduunuzdan emin olun muş.çk kızdım yaaa...msnsiz blg ne işe yarar????? *sinir krizi geçirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şimdi girio arkadaşlar bende az önce giremiodum ama artık girio sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kimse msn'e giremiyosa ortada bi sorun yoktur bence :) girip napıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msne girip naapcan internete girme nası olsa bi işe yaramıyo eziyet çekmezsin bari. eskiden chat , email mi varmış ne güzel mektup atarmış millet birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: kimse msn'e giremiyosa ortada bi sorun yoktur bence :) girip napıcaksın? +1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msn patladı hadi gtalk'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şu "anahtar bağlantı noktaları" ne oluyor ki? neye küfrettiğim bileyim. tabi küfrün dönüp dolaşıp gideceği yer tabiki türk telekom da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben bölle telekoomuun...taaaaaaaaaaaaaa...........yim........... nese kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 icq kurucam makınaya yeter artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 icq yurtiçi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar