m1tc3 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadaslar lütfen yardımcı olun bilgisayarım cok dolu diye temizlenmesi için bi format atayım dedim daha sonra cd ye cekmiş oldugum knight setupından yükleme yaptım ve bütün pacht lar kendiliginden yüklendi oyuna girmek istedigimde unknown error occurred hatasını verdi nedir bu yardımcı olursanız cok sevincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ulan kimse yardım etmicekmi a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya sen dupemisin ??? edit insanmısın ??? bide gitmişin 11 die konu açmışın.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ilk önce insan gibi yardım iste sitede 24 saat online olupta yardım edilicek die birşey yok elbette konudan o hatadan anlayan varsa yazar seninde (a.q) die bir kelime yazmanı gerektiren birşey yok bu şekilde yardım bekliyorsan hiç bekleme daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 birincisi yurt dışı çıkışların da problem var, bağlantı kuramamış olabilir. 2ncisi sen farkında olmadan bazı pacth leri eksik yüklemiş olabilir. bunun için optiondan patch numarasını geri ye at ve yeninde pacthlenmesini sağla. bunlar da olmazsa knight ı sil yaniden yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar