Gunn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ne hızda bağlanıyor? ne kadar para yazıyor? gerçekten her yerden mi bağlanabiliyorsunuz? bilen varsa paylaşırsa sevinirim. neticede telefonun modemini kullanarak telefon üzerinden internete çıkan birşey değil mi? pcmcia kartına neden ihtiyaç var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 telefonun modemiyle alakası yok. wireless card gibi. pcmcia karta bir adet sim kart takılıyor ve ordan çıkıyosun nete. bu mantıkla normal turkcell in çektiği her yerden internete bağlanabilirsin. fiyat kısmını bilmiyorum ama biri bana aylık 400ytl demişti sanırım :) tuzlu biraz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 turkcell.com.tr de yazması lazım sanırım indirdiğin veriye göre bir fiyat isteniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cihaz 400 ytl ericssonun aynı özelliklerine sahip kartı var 200 milyona ayrıca 400 ytl olan kazıkcell kartının aylık 5 mb beleş hakkı var gerisi parayla özellikleri gprs/edge/wlan/sms atma diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kart aslında gsm ve edge modem wlan özelliği yok son kullanıcılar içinde gereksiz. onun yenine bt ile telefona bağlantı kurup nete girmek daha mantıklı hiç bir extra masraf yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 benim de sık sık son derece alakasız yerlerde internete ihtiyacım oluyor (mesela şehirlerarası yolda vs vs).. cep telefonunu bluetooth ile notebook a bağlayıp kullanıyorum. turkcell connect i araştırdım. kart bence gereksiz yere pahalı. aldığın data hattıyla gprs tarifesi daha ucuz oluyor ama çok yoğun kullanım hariç gereksiz gözüküyor. cep telefonunu blutooth yada kablo ile notebook a bağlayıp kullanmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar