huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 banlanmis yaa dupeten diyorlar cik cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o da senin benim gibi allah'ın kulu değilmi ? not:allah'ın a sı büyük çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :(( bize murtazanın yonetmenliğinde warrior u sevdiren ilk kişiydi 2. ujio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 dereque dupe yapmaz yapamazzzz:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kohack diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 iftira yaa ole bi adam nie yapsın ??? bi kere ihtiyacı bile yok yani istese herseyi alır gonlu zengin bi insan once:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dupe'dan banlanmış?!?!? :o dereque banlansa banlansa takozluktan dolayı banlanır. zaten 3 defa banlandı bugüne kadar; 1-) speed glitch ( o kadar söyledim yapma diye xd ) 2-) olympia' da kendisi yeni bi char açmış ve milyonlarca nick içinden tutup gm nicki olan godfrey' i yazdığı için account u blocklanmış. 3. ve son ban da database' i hackleme girişimi(!)nde bulunduğu içinmiş... dupe filan yok ortada... işin kötü tarafı açtıramıyoruz acc' u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 0_o database hack mi.yavaş gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi yerden sonra cinnet getiren ke halkı bipmişim kurallarını diyip ucundan kıyısından dupeye bulaşır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sayın huun, neden böle bi topic açma gereği duydunki. sorsan sölerdim. aynı evde kalmıyormuyuz? sanırım bunu starcraft forumunda size ithaf ettiğim mesaja misilleme olarak açtınız.neyse diyorum ve baya bi gülüyorum. ayrıca olay murtaza'nın anlatığı gibidir.ne eksik ne fazla. kohack , dupe vsvs gibi şeylerle zaten alakam olmaz. k2'd olduk anlayacağınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 lol ayni ev :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aynı oda diildir umarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dereqi kutluyorum girişimi için. pfff...dereq soul var mı satılık? zuzuzuzuzuuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hey gidi günler hey....xd yok sol mol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 new pati § 16 şubat 2006, perşembe - 19:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- :(( bize murtazanın yonetmenliğinde warrior u sevdiren ilk kişiydi 2. ujio :) demişsinde uijoyu dün durduk yere küfür ederken gördükten sonra pekte warriorı sevdiricek karakterde biri olarak degerlendiremeyecegimi belirtmek isterim. kardeşi oynuyomuş dediler ama yinede yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar