Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar, creative 5.1 ses sistemi aldım [sbs 5.1 560 70 wat] bununla birlikte bir de creative 7.1 ses kartı [24 bit blaster audigy die bişiy] sistemi çok güzel bi şekilde birbirine bağladım. hoparlör setinde dioki, 3 tane çıkış var, bunları ses kartınızda siyahı siyaha, yeşili yeşile ve turuncuyu turuncuya takın, taktım, herşey mükemmel, ama filmerde veya mp3 çalarken arkadan ses alamıyorum. arka sağ ve soldan çıt yok.. programın diagonistiği var ordan test ediyorum, gayet güzel ses alıyorum, işte burası arka sol burası ara sağ diye bıdı bıdı konuşuyor kadın.. ama normal hiç bir şeyde ses alamıyorum.. neden acaba bu böle?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir çok nedeni olabilir. misal mp3 ler 2 kanal ses verir.surround ses alamazsın.arkalardan ses alırsın ama bu surround olmaz. başka bi nedenide ses özelliklerim gelişmiş sekmesinde doğru yolun seçilip seçilmediğine bak.10 gün önce bi arkadaşa aynı bahsettiğin sistemi kurdum.ilk başlarda aynı şeyi bizde yaşadık.testde düzgün sonuclar alırken başka videolarda arkadan ses çıkmıyordu. denetim masasında ses özelliklerini kurcalarken baktık ki iki tane creative şeysi var.aklıma gelmedi ama kurcala biraz. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 19:39 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fistancım denetim masasında creative ait hiiiççç bişicikler yok.. ses denetimlerinden baktım 5.1 hoparlör sistemi seçilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 anaaaaa sağı ve solu kıstım prgramdan maaaşallahhh center hoparlör de çalışmıomuş... la ben 2 taneden mi dinniom o sesi.. ev yıkılıodu baya açtım, sadece 2 taneden mi çıkıo o ses..neyse tamam da, ben diğer 3 hoparlörün parasını da ödedim nie çalımıolar yaaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 creative media source yüklümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 denetim masası > ses görüntü müzik hede aygıtları > ses efekti ve ses aygıtları > burayı aç 5 seçenek olcak üstte 3. sü ses ve 4. sü insan sesi orda seçili olan aygıtlara dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 alakası yok sen söyle bana creative media source yüklümü pc de yani masaüstünde üst kısımda var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yüklü media source.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eax console u ac ordan cmss 3d ye gir ordan enable cmss 3d ye tıklarsan sorun çözülür bilgi ver çözüldümü diyede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 açıorum ama bana böle bi hata verio ve ne eveti ne de hayırı kabul ediyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 enee pardon şöle bişi dicem birden gfarketim, bana paso uyarı çıakrmış, ama o kadr çoktuki böle 10 larca, işte vrative bilmemne not associated şunu bunu .midi .mp3 falan dedi ben de kafgama göre hiç okumadan evet hayır evet hayır evet hayır çaktım.. ben sanıorum ki aynı hatayı ne eveti ne de hayır kabıl etmio.. valla ne halt ettim ben de bilmiom iişallah bommamışımdır bir ayarlarını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aha da olduuuuu :) allah razi olsun yirim ben seni daniel yirim yirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar