Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 haberlerini izledinizmi bilmiyorum stada şuan hala göstermekte hatda avusturyada iki sürücü kadın trafikta dalaşıyorlar sonra durup kavga ediyorlar valla hayatımda böyle yumruk saydıran kadın görmedim ikiside sağlam dövüştüler ne saç çemke var ne tırnak geçirme direk yumruklar konuştu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bn de şimdi izledim..herkes izlemiş kimse ayırmamış. acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 video isteriz bulursanız =p pha ne kadar hızlı görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hep türkiye de mi olacak böle kadın kavgaları kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hangi kanalda vardı? ve herhangi bir kanalda görürseniz buraya yazın lütfen çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kanal d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eheh bitti. sarışın ağır dövmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oha dıyorum ohaaaaa kanal d ana haber de seyrettım az once kumral ablamız baya bı yumrukluyor helal:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya gerçekten biri videosunu bulursa upload etsin bi taraflara 5-10 sn.lik izleyebilmiştim, kursağımda kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kumral mı? valla sağ korşeleri atan sarışın. kumral kavga bittikten sonra bir kez daha saldırıyor ama sarışın bir güzel onu çevirip biraz daha dövüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kavganın ortasında 3.bir kadın şahıs giriyor ya ona yarıldım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet erkeklere izlemesi daha keyifli gelmiş ki. ellerini bile sürmeyip kameraya alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 geffen sana katılıyorum valla sarışın felaket benzetdi esmeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben o videoyu nette izlemiştim birkaç yıl önce.sanki süper ve yeni bir habermiş gibi sunmaları komik geldi =) reyting almak için catfight koyuyorlar artık haberlere hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ohaaa... iki üç yıl önceki şeyi bütün tv kanallarının vermesi bi acaip geldi. anlaşmalı mı bunlar nedir? [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 19:50 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 haber ajansları dagıtıyorlar haberlerı.turkıyedede habercılık namına pek bırsey olmadıgı ıcın boyle dıs kovugunu dahı dolduramayacak haberlerı sunuyorlar ızleyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 belki de bi benzeridir izlediğim ama tanıdık geldi =) sonuçta ne farkeder haber değeri 0 olan birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 na bu site dolu o tarz görüntülerle :s [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 20:03 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 baya eski ve danisikli dovus olarak yapilmis biseyi taze haber ve bir dram olarak verdiler saolsunlar, yedik bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 öyle bişey ise hakketden yedik ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 öyle ya da böyle ben hala bunun videosunu istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende war sanirim aynisi upload edicek yer bulursam koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 internet okadar yavaski cinnet gecirtiyo tek sayfa acana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evt bugün nedense sorun var netde ben hiç yanaşmadım bile bakmaya o siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar