Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 genel olarak yatirimciya su gozle bakmak lazim: siz varinizi yogunuzu satip, varsa evinizi ipotek edip kredi cekmiyorsaniz ve elinizdeki materyale anca "aliveli para koysun, ben part time yaparim" diyecek kadar guveniyorsaniz aliveli size bes kurus vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 GEd said: Masquerade said: içine türk kültürü yedirilmiş, knight online türü! oyun yapıcan türkiyede. f2p, in game hede hödöler ile dünyanın parasını kaldırırsın. :P yazık oldu senfoniye de. Metin2 kaldiriyor parayi şu anda tahminimce. 27 sunucu var oyunda Türkiye'de. oha abi 27 sunucu ne demek, kim bilir kaç para kazanıyolar ki açmışlar o kadar server. ben şunu anlamıyorum aylık para vermeyi istemiyor Türkler ama gidip 1milyara karakter, item falan alıyolar, yazık acıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar