GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir dvd filmi bulmam gerekiyor. lakin ismini tam olarak bilmiyorum. daha doğrusu tamamını hatırlamıyorum ve tabiki yılını da. "a????? project 13" gibi birşey olması lazım. aksiyon/macera filmi olduğunu sanıyorum. dvdempire.com sitesi gibi bir site lazım ama hantal olmasın. böyle yıllara ve title'a göre filmleri listeleyecek. thumbnail de gerekmez. ki olmaması tercih nedeni. neden dvdempire olmuyor derseniz sayfa yüklenirken yarısını bile gösteremeden timeout alıyor. sanıyorum site yoğun. (peh bir de thumbnail kasmışlar) neyse yardımlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 imdb [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 18:53 tarihinde, Shakkil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sağolasın, zaten imdb ilk alternatifimdi, belirtmeyi unutmuşum pardon. orada bulamadım. gerçi imdb'de bulamadığım filmi başka yerde bulabilmem de pek olası değil sanıyorum. acep ismini mi yanlış hatırlıyamıyorum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 assault on precinct 13 olabilir mi aradığın film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 off allah razı olsun kendercik ya evet o. hey allahım meğer assault'u doğru hatırlayıp precinct'i yanlış hatırlıyormuşum. bende tam tersi diye düşünüp assault'u bilinmeyen yapmışştım. tekrar sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar