ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ayrıntılar için merthasimoglu@hotmail msn den konuşabiliriz. msn adresim bu arkadaşlar. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 16:33 tarihinde, ForgottenRealms tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ufak bir kaç istediğim özellik söyleyeyim kadın rogue karakter olabilir item olayına öne veriyorum server olayı çok farketmez ama iyi bir serverda olması kabulümdür undead rogue veya night elf rogue olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 merthasimoglu@hotmail msn den ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msni ekledim ama yoksun . neyse benim magtheridonda night elf rogue var epic dagger , epic binek bazı zg itemları ve shadowcraft etc.. karakter male ve engine 300 ... tanınmıs ve serverda sevilen bir char ... senin warr hangi server ? magtheridondaysa hemen alam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar