Abus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 teknik servis konusunda deneyimli tercihen ehliyeti olan bir pati yada tanidiginiz bir arkadasiniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet yer yazarsan sevinirim. yerine göre ben görüşmeye gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 istanbuldaysa ben gelebilirim :) 5 şirkette çalışmışlığım var a.ş hemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben :p format atmayı biliom ehliyet de var ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abus mesaj ı yazmış kaçmış:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ankaraysa bende gelebilirim :) üstelik bilgisayar okuom (ama hiç bi yerde çalışmadım :d) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arabam var, ehliyette var tabi. ankara ise pm at hallederiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 istanbuldaysa ben isterim [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 11:09 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya varya unuttuk harbi topiği :d arloth hatırlattı bana telde... arkadaşlar şimdik ayrıntılı yazıyorum işyeri 1. levent'te (metrocity'ye 5 dakka). şirketin ismi magichair bu şirket yurtdışındaki fabrikalarında saç üretiyor ve türkiyede bu saçları pstiş,çıt çıt, kaynak olarak bayilerine satıyor yada kuaför salonunda müşterilerine uygulama yapıyor. biz yazın oraya bir web uygulaması yazdık 6 ay süren bir proje idi. herkes orda sistemi kullanıyor ve tabi sistemede bilgisayarlardan ulaşılıyor. dolayısı ile kullanıcı sorunları çıkıyor. birinci konu bu idi. birde bu şirketin bayilerinde yine bizim geliştirdiğimiz bir stand ve stand'da bir interaktif uygulama var. bu standların kurulumunu yapacak bu standlara destek verecek. standlar istanbulda avrupa ve anadolu yakasına yayılmış durumda. o nedenle ehliyet sahibi insan şirketin arabasını kullanabilir. ciddi arkadaşlar [email protected] a email atsın görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar