-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 iki karakterin oldugu accountumu 250 ytlye satiyorum. accountun 6 aylik parasi odenmis durumda [ki bu da yaklasik 100 ytl ediyor.]. konuda ciddi olanlar item-nick vb. icin [email protected] msn adresinden bana ulasabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ?!? neden satıyorsun şimdi accountu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu warrior o 14 lük warrior mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 rank 14 ve druidi 150ye veriyorsun yani oha cok ucuz fiyat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 venture co' da 1 tane rank 14 warrior var o da --> carn night elf male , druidi bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o zaman wissy yalan soyluyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 su an rank 14 olan warrior carn. ondan once 3 kisi daha rank 14 oldu tvc'de =] insanlari yalancilikla suclamadan once arastirmak lazim. cok ucuz diyen arkadaslara da daha pahalidan satabilirim. dikkat ettiyseniz artik wow acclari pek bir paraya gitmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Ben suclamadim wissy eger oyle sandiysan ben biliyordum zaten rank 14 oldugunu oraya espri olsun diye yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok hocam. zaten sorun da degil. satiyorum accountu. alacak adam eder milletle kavgasini artik. =] dedigim gibi fiyat yuksek degil. zaten oyunu da `bir an once` satmak icin boyle bir rakam verdim. hayatla ilgili birkac onemli sey cikti ve artik wow oynayacak vaktim yok. bu tur oyunlar konusunda biraz fazla `ciddiye alip abartan` bir insan oldugumdan da casual player olarak oynamayi beceremeyecegimden satiyorum. parayla da sevgilimi yemege cikaricam. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ne guzeeell neyse baska ac.calıyoruz arkla o olmasa alırdım sahsen hade iyi sanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 açıkcası amacım suçlamak yalancı demek fln degildi.. bildiim kadarıyla sjin-carn-mikes rank 14 oldular , o accounta bi rank 14 varsa o da druiddir heralde demek istedim.. niye yalancı durumuna düşürmek isteyim ki? mikes - sjin vs server açıldıgından beri kasan bi tayfa sen uzun süredir ortada yoksun rank 14 olman ilginç ne ara yaptın tebrik etmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 satildi. [ilginc bir sekilde istedigimden fazlasini verdiler hehe..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 len benim arkadas alacakti :PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sıkısh abi.. tne venture co 'da carn'dan başka rank 14 warrior yok olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar