Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir çizgi film vardı,hani 3 adam vardı biri metal bi ata biniodu biri arabaya yarışçısıydı birinin de uçak gibi bişiydi vardı,bu 3 ünün robotu da vardı..neydi yıldız şerifleri mi yıldız şövalyeleri mi bunu bulabilecek bir babayiğit varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 galaksı serıflerı olması lazım 4 taneydı bunnar boole zuay kovboyu modunda bıde gorunmez olan kız vardı galıba yada abska bsıey olan cunkı hatırlarım ılkokul 1 de fılan bunun oyununu oynardık bı arkadasta devamlı agalrdı nıe ben hep kız oluom dıe hatta rozetlerıyle donusuolardı fılan oturup rozet yapmsıtıkta o kadar hatırlıyabılıyorum anca sonra dark wıng duck geldıgınde bunu bırakıp ona gecmsıtık ben dıger cocuklara cartman otorıtesı kurarak hep dark wıng duck oluodum bı zaman sonra cok bozuldualr benı oyunalra almamaya basladılar sonra zorla dark wıng duck ın su kotu ıkızı olmayı kabul etmıstım :p sonrada street fıghter cılgınlıgı baslamıstı hep bızon olurdum ben cocuklar guıle olmak ıcın bırbırlerını yerdı hehe hmm galaksı serıflerıydı konu dımı heh aynen bu sekılde unuttum galaksı serıflerını bu kadar zamanda hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 starsheriff di galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=sheriff bu olma ihtimali varmı ... viktor dalmış gitmişsin yav :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bravestarr ? hatta bu da jeneriği http://www.retrojunk.com/media/104/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar