Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaşlar garr kestik loot yok nası iş (war da 2 core of earth 8 deeprocksalt) hiç epix yok her yolu denedik nası düzelir bi bilgisi olan war mı gm ye ticket attık beklioz ööle
Ragnaros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 way infidel! ben ona mallari ustunde gezdir demistim gene beni dinlememis tas kafali. justice shall be met, aksama alim onun pacasini asa ben
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bizde luciyi kestiğimizde tam itemleri gördük bidlicez server kapandı gm ye msj attık ertesi gün bize yolladılar itemleri.
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tyr's handde 10 dakika boyunca loot acilmadi, sonra da vazgectim
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla dün fw mc de sorun vardi bende öldüm ve d/c oldum oyuna girdiimde throium pointte canliydim :) ama bu arada 2 guilde spell power enchant düstü :)
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 biz fw de önce bwl peşinden mc yaptık,herhangi bir sorunla karsılasmadık.yasadıgımız tek sorun vaelin yüzde 0,1 gibi bize wipe yaptırmasıydı:)bu savası videoya cektık ve ss üstünde iken reslenmeyi geciktiren mage arkadasın ismini verdik,yakında forumda yayınlarız,en heyecanlı wipemizdi:)
Öne çıkan mesajlar