Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaşlar garr kestik loot yok nası iş (war da 2 core of earth 8 deeprocksalt) hiç epix yok her yolu denedik nası düzelir bi bilgisi olan war mı gm ye ticket attık beklioz ööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnaros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 way infidel! ben ona mallari ustunde gezdir demistim gene beni dinlememis tas kafali. justice shall be met, aksama alim onun pacasini asa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bizde luciyi kestiğimizde tam itemleri gördük bidlicez server kapandı gm ye msj attık ertesi gün bize yolladılar itemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tyr's handde 10 dakika boyunca loot acilmadi, sonra da vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla dün fw mc de sorun vardi bende öldüm ve d/c oldum oyuna girdiimde throium pointte canliydim :) ama bu arada 2 guilde spell power enchant düstü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 biz fw de önce bwl peşinden mc yaptık,herhangi bir sorunla karsılasmadık.yasadıgımız tek sorun vaelin yüzde 0,1 gibi bize wipe yaptırmasıydı:)bu savası videoya cektık ve ss üstünde iken reslenmeyi geciktiren mage arkadasın ismini verdik,yakında forumda yayınlarız,en heyecanlı wipemizdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar