Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msn'e giremeyenler indirin miranda im'i ordan takılın hiç düşmüyor.. bilginiz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 anlatamıyoruz galiba, sorun ttnette. msn'e login olsan bile (mirandadan) mesajların geç gider sorun devam eder. o arada bağlantı kopuyodur hiç seni uyarmadan tekrar deniyodur bağlanmayı. yada bağlanana kadar sürekli deniyodur. he bu arada miranda im'i nerden indirmeyi düşünüyonuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaklaşık 1 saattir mirandadan takılıyorum mesajlarım hızlı hızlı gidiyor.. ve güzel ve garantili muabbet var.. miranda yı sitesinden 997kb yi 1 kb altı ile indirdim.. hiç sorun yaşamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://www.inndir.com/program.php?id=3341 msn e giremeyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 inndir.com da yurtdışında. o kadar para kırıyorlar neden yurtiçine almıyorlar ki şu serverı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gerçi link sitesi, inndir.com un bi özelliği yok. download linkleri hepsi external Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla o zaman sorun bende. heryere girip çıkıyorum, krallar gibi dl yapıyorum. sorunluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 senin bağlantı geçmişin acısını çıkartıyordur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet kesinlikle öyle. 1 hafta önce 256k ya cıkarttım hızımı ama 3-4 gün boyunca 256k hızda görünmeme ragmen 14-15kb ile indiriyodum. herelde o yüzden bana torpil gectiler bu gece. birazdan da warcraft oynayacam. online oyun oynayamayanlara duyurulur aha aha aha.. kötülüğüm üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 toggie çok kötüsün varya ben burda biyere bağlancam diye biyerlerimi yırtıyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla artık iyi olacam içimden geldi. ulaşmak istediginiz önemli sayfalar varsa yazıverin. neresini merak ediyosanız o sayfanın ben size aktarayım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valal merlinin kazanındaki en son haberi okumak istiyorum ha bide eşki sözlükteki en son konuyu ha bide trgamer forumlarındaki son mesajları sonracıma neys ebu kadar yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 forumlardan hangi mesajı alacaz be kardesim :d spo içinde görükmüyo resimler [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 00:57 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar