Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yok, benimki yer =) ben de gördüm, ufak bişi o eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 neden bilmiyorum ama ben ankara kedilerini bi türlü sevemedim. bahçeli civarında özellikle bol bol karşılaşıyoruz kendileriyle. daha çok zengin bölgelerinde yaşadıklarından dolayı çok gelişmiş canlılardır kendileri. hatta bi nevi panter/kaplan vari bile denilebilir. malum çevre koşullarının canlılar üzerindeki kalıtsal varyasyonları :) bu arada arkadaş sakin,uysal diye anlatmış. benim bildiğim zaten tüm ankara kedileri böyle. hatta biyoloji hocam anlatmıştı. kedi evine girmiş. o kadar rahatmış ki kovalandığı halde bana mısın deyip kılını kıpırdatmamış. tekir kedi her zaman için tercihim olacaktır. böyle atik, hareketli. nebilim öyle uyuz uyuz oturan hayvanları sevmiyorum ben herhalde. balığı tercih ederim eğer öyle olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kedi evine köpek sahibine bağlıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 benim kedi uysal değil.bize pek yapmıyor ama eve gelen yabancılara veya misafirlere dostça davranmıyor.tüylerini kabartıp,tıslıyor.onlar gidene kadar köpek gibi hırlıyor.anlayacağınız biraz farlı bir ankara kedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar