str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaşlar bende 5 tuşlu mouse war eğer öle bişi warsa sölerseniz sevinirim skilleri dizmek için.şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 minör ün üstüne gel sag tuşa tıkla yeter :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 skillin ustune gel sag tık 1 kere bas walla hangisi bilmem ama sagdakilerden birine bas işte xd 5 ugurlu sayım bu arada xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ee sağ tuşa aldın sonra kullanırken ne yapman gerekio?tam olarak sölerseniz sevinirim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 2 kere sag tık xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ty xd ama bakalım dier 4 tuşla olucakmı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 çift basacan işte bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dier 4 tusu allaha bırak ne biliosa ole yapsın xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 annadım dostum saol.ama bakalım dier tuşlarda işlevini yapacaklarmı :d denemeden bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 1 tanesini kareye alabilirsin yannıs anlamadıysam... yani dier tuslar işe yaramaz sanırım. (pc sektorune dondu ama olsun xd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 saolasın bilgi için. öss bitsede yüklesem tekrar ko yu yaw :d özledim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 :) ko suz nasıl dayanıyorsun. bi yandan öss bi yandan ko yu dusunme bence ( tabi sen bilirsin ;) ). nese ben kactım ßß all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 skill'in üzerine gel ve sağ tıkla .. kullanmak istediğin zamanda sağ tıklayacaksın .. ( çaktırmayın post kasıyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 öss varsa sorulara sağ tıkla skilleri salla. önce öss skillerine aban sınavdan sonra skill değişme paranı ben veririm skilleri ko ya abanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arma saol baba xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar