Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bugattinin yeni tasarımı veyron Yeni yılda satışa çıkacak ve sadece 300 tane üretilecek Fiyatı:1 milyon euro Otomobilin koltukları kren rengi ceylan derisiyle kaplı..aracın iç kısmı tamamen el yapımı.Ayrıca hız gösteresindeki ibrenin ucuna 1 karatlık elmas eklemek mümkün Özellikler Motor Hacmi:7993 cc,4 çekerli Silindir Sayısı:16(ayrıca 4 turbo kompresör ilaveli) Beygir gücü:1001 Azami hız:440 km/h (heralde sınırlamışlardır) Şanzıman:7 vites;(sıralı triptronic)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 oha ucuzmuş ama almak lazım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 çirkin bişi, 10 milyar euro'm olsa 1 milyonunu buna vermem[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 di mi yaf ne gerek var bole seylere?[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 alırsın bi şahin modifiye ile doğan a benzetişrsin arkayada canısı yazarsın :) bu alet zaten 300 tane üretiyo ve oda fanatikleri ne gidiyo 300 tane üretim varsa 250-260 civarı zaten kafadan satılıyodur :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ya benim anlamadığım megane 2 sedan için 200 milyon EU yatırım yapmışlar bugattiye yapılan yatırım ne ki 300 tane üretip 300 mlyon EU ya satıyolar?[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bunların olayı farklı isteseler 300 den fazla üretirler ama adamlar rare olsun diye kasıyo ve sınırlıyo üretimleri bu sayedede hem de kaliteli oldugudna nfiyatı atsronomik rakamlara cıkıyor bu tip arabaların u renoult honda vsvs yaptıgı yatırım cok farklı adamlar dizayn için harcıyo baya bi para sonra makinelerini ona gore deiştiriyor...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Yalnız Megane el yapımı değil Bugatti gibi tabii fiyat farkı doğaldır lol[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 megane ı seri ürewtim yapmak için o kadar yatırım yapıyolardır[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ama yinede saçma değilmi yahu sonuçta tasarım test aşamaları war crash testler war düşünsenize 1 milyon EU luk arabayla batozlama sağ önden yok sol önden gibi hertaraftan crash testlere tabi tutuluyo ve özellikle önden girmelerde motorda güme gidiyodur heralde? Herneyse garip =) bide bi link fln yokmu şu bugattinin bu modelinin detaylarını içeren?[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Hah en sonunda buldum http://www.vwvortex.com/news/09_01/bugatti/index.shtml[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Acceleration 0 - 300 km/h under 14.0 seconds Bunu gören oldumu????? OHAAA[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 o kadar kasmış adamlar 1000+1 beygir koymuş elle kolla yapmışlar ama bence çok tipsiz olmuş hihihihi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Vodan, 06 September 2003 23:31 tarihinde demiş ki: Acceleration 0 - 300 km/h under 14.0 seconds Bunu gören oldumu????? Zaten ozellikle beni cezbeden o ve 1001 hp güç oldu[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar