Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abi bu ne ya??????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugattinin yeni tasarımı veyron

Yeni yılda satışa çıkacak ve sadece 300 tane üretilecek
Fiyatı:1 milyon euro

Otomobilin koltukları kren rengi ceylan derisiyle kaplı..aracın iç kısmı tamamen el yapımı.Ayrıca hız gösteresindeki ibrenin ucuna 1 karatlık elmas eklemek mümkün

Özellikler
Motor Hacmi:7993 cc,4 çekerli
Silindir Sayısı:16(ayrıca 4 turbo kompresör ilaveli)
Beygir gücü:1001
Azami hız:440 km/h (heralde sınırlamışlardır)
Şanzıman:7 vites;(sıralı triptronic)[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
  • Admin
Mesaj tarihi:
alırsın bi şahin modifiye ile doğan a benzetişrsin
arkayada canısı yazarsın
:)

bu alet zaten 300 tane üretiyo ve oda fanatikleri ne gidiyo 300 tane üretim varsa 250-260 civarı zaten kafadan satılıyodur :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Mesaj tarihi:
Ya benim anlamadığım megane 2 sedan için 200 milyon EU yatırım yapmışlar
bugattiye yapılan yatırım ne ki 300 tane üretip 300 mlyon EU ya satıyolar?[hline]< V ò d à n >
  • Admin
Mesaj tarihi:
bunların olayı farklı isteseler 300 den fazla üretirler ama adamlar rare olsun diye kasıyo ve sınırlıyo üretimleri
bu sayedede hem de kaliteli oldugudna nfiyatı atsronomik rakamlara cıkıyor bu tip arabaların
u renoult honda vsvs yaptıgı yatırım cok farklı adamlar dizayn için harcıyo baya bi para sonra makinelerini ona gore deiştiriyor...[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Mesaj tarihi:
Yalnız Megane el yapımı değil Bugatti gibi tabii fiyat farkı doğaldır lol[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Mesaj tarihi:
ama yinede saçma değilmi yahu sonuçta tasarım test aşamaları war crash testler war düşünsenize 1 milyon EU luk arabayla
batozlama
sağ önden yok sol önden gibi hertaraftan crash testlere tabi tutuluyo ve özellikle önden girmelerde motorda güme gidiyodur heralde?

Herneyse garip =)
bide bi link fln yokmu şu bugattinin bu modelinin detaylarını içeren?[hline]< V ò d à n >
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 06 September 2003 23:31 tarihinde demiş ki:
Acceleration 0 - 300 km/h under 14.0 seconds
Bunu gören oldumu?????

Zaten ozellikle beni cezbeden o ve 1001 hp güç oldu[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
  • Yeni Oluştur...