Loras Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 kablonet in aldigi aylik destek hizmet bedeli 38 milyon .. bide pttnin faturasi geldi faturada soyle yazior: aylik analog paket ucreti 7 milyon internet baglanti ucreti 26 milyon internet aylik ucreti 94milyon bu nedir yaa 64kbps lik baglanti var anlamadim bisi bide temmuz basinda uye olmushtum faturada eylunun faturasi[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ilk ay öyle oluyor sonra norma oluyor...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 sn ultraysan eğer 26 milyon telekoma 35 milyon ultraya ödüosun normalde o 7 milyon senn kablo tv bağlantın 30 milyon gibi bi de kurulum ve servis ücreti var herşey doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Zaten ilk fatura 3 ay sonra gelmiomu kablo da ?[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 2 olması lazım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar