elm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kime ne diyecegim beni ilgilendirir dennis , ayrıca sen kimsin ki benim zekam hakkında yorum yapabiliyorsun.bunun özgürlükle ne alakası var , nası bu ülkede tikkylerle , gothiclerle insanlar dalga geçiyorsa bende türbanlılarla dalga geçerim.heralde buna kimse karışamaz dimi ? kafalarına geçirdikleri o iğrençle kumaş bezle altlarına converse giydiklerinde oluşan komik görüntüye sonsuza dek gülebilirim , aynı şekilde bu yazın modası haşema diye televizyona çıktılarında da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 dikkatinizi çekerim konu balığında estetik günah mı diye birşey yazmıyor, konuyu saptırmayın. konuyu açan estetik yaptıran türbanlılar hakkında yorum sormuş, estetiğin haram-günah olması hakkında birşey sormamış. şu da bir gerçek ki estetik, türbanın temel anlayışına ters. ancak insanın burun kemiği eğri olur, nefes almasını engelliyordur o zaman estetik kabul edilebilir. ancak sokakta şunu görmek istemiyorum göz zevkim bozuluyor kadar saçma bir mesaj bu konu da görmemiştim. yukardakiler tamamen benim fikirlerimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 türbanlıların estetik yaptırmasına katılıyorum. kendi güzellikleri yaptırsınlar : ) [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 09:44 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 "hadi ordan! hülya avşar estetik yaptırır ama o daha önce estetiğin günah olduğunu savunmamıştır. daha önce estetik yapanlara, daha önce sevgilisiyle gezinenlere laf atmamıştır hülya avşar. ayrıca hiç bir dini savunuculuğu da olmamıştır. türbanlı bi insan, parası da varsa ve sırf türbanlılar için kurulan bir cerahi de estetik yaptırıyorsa, garip! tükürdüğünü yalamak, eleştirdiğini yapmak diil de ne yaptığı??? türbanlılar estetik yaptırmasın tamam mı? gıcığım var. " turbanli dediginde zaten tek bi kisilik, biri bisey derse dedigi sey butun turbanlilari baglar... bu arada benimde sana gicigim var tamam mı? daha fazla yasayip soludugun havayi ziyan etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 oh be kendimi şu tartışmanın içinden kurtabildiğim için çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar