Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

publish 28


Morian

Öne çıkan mesajlar

butun bilgi bu linkte ama ben en hastasi oldugum tarafini asagiya kopyaladim, eger bu degisiklikleri yapar, pvpyi bu hale getirir ve player bounty olayini hakikaten eklerlerse, bu oyun adam olma yolunda fantastik bir adim atmis olucak. heyecanlandim, hemen yapsinlar, yarin ciksin pub28! :p

pvp enhancements

• a command will be added that can be used from the tool bar that will allow players to declare from “combatant” to “special forces” in the field. this will take 30 seconds to execute.

• if you are killed in pvp combat by another player, they will be rewarded one of your items chosen at random. this could be either an equipped item or an item in your inventory. no-drop, bio linked, and no-trade items will be exempt from this.

• after you are killed you will have the option of placing a bounty on your attacker. this will deduct the specified amount from your bank account or from your cash on-hand and add the bounty to your killer. bounties placed on a player will be cumulative, so if multiple bounties are placed on a player, their overall bounty will increase. the bounty can then be claimed by a bounty hunter as described below.

bounty hunter system

• if the /bountycheck command fails it will now clear its cooldown timer properly so that it can be used again immediately.

• bounty hunters will now be able to use the /bountycheck command on other players. if the other player has a bounty on them, the bounty hunter will be notified of the bounty amount and will then have the option of attempting to claim the bounty. claiming a bounty will flag both the bounty hunter and the target as pvp positive using the existing duel system. (insuring one-on-one combat.) if the bounty hunter kills the target then they receive the bounty and it is cleared from the target. they will also receive the pvp item as described above.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

• a command will be added that can be used from the tool bar that will allow players to declare from “combatant” to “special forces” in the field. this will take 30 seconds to execute.

tamam çok güzel de
on leave adamı yine gidip officer ile konuşturma zorunluluğu yaparlarsa denyoluktan başka birşey olmaz.

birde savaş alanında diyor, acaba pvp yi alakasız mekanlara mı taşıyacaklar , yada battlegroundları mı açacaklar , hiçbir zaman açamadıkları ?

"• after you are killed you will have the option of placing a bounty on your attacker. this will deduct the specified amount from your bank account or from your cash on-hand and add the bounty to your killer. bounties placed on a player will be cumulative, so if multiple bounties are placed on a player, their overall bounty will increase. the bounty can then be claimed by a bounty hunter as described below. "

işte bunun suyu çıkacak
ah
öldüm
al sana bounty ehi ehi ehi vs vs ...

bütün millet birbirini bounty liyecek
sw ortamında her an birşeyler oluyor, fakat bu yeni heyecanın yanında birazda abuse a yönelik bir sistem. adam çok iyi oynuyor herkezi alıyor ama bir müddetten sonra dakika dakika discovery channel , dakika dakika combat , oynatmazlar adama oyunu . cooldown u akıl ederlerse güzel olabilir. (bh cooldownu değil ,kafana konuna bounty cooldown)


"• if you are killed in pvp combat by another player, they will be rewarded one of your items chosen at random. this could be either an equipped item or an item in your inventory. no-drop, bio linked, and no-trade items will be exempt from this."

bu çok önceden olmalıydı, ama yine bi cıngar çıkar, ay ben itemlarımın gitmesini istemem , ay kız bana dokunmayın diyen insanlar çıkacaktır.

bunun hakkında poll de açmışlar. zaten kendini belli ediyor en baştan.

" no penalty. when i am killed, death is the only inconvenience. (57%)

254 vote(s)
lose credits based on level. the higher your character’s level, the more credits you will lose. (28%)

51 vote(s)
lose one item. when killed in pvp combat, you will lose one random item from your character’s inventory or that you have equipped. (6%)

22 vote(s)
lose one item and also credits based on level. when killed in pvp combat, you will lose one random item from your character’s inventory or that you have equipped and credits based upon your character’s level. (2%)

62 vote(s)
free loot. your attacker gets to pick one item to take from your character’s inventory or from your equipped items. (7%)

total votes: 913 "



eheey bunları getirdinde, pre cu döneminde neredeydi bunlar , anlayamadıkları , insanların oyundan sıkılmaları quest , birşey yapamama, oyunun pvp öküzlüğünün yanı sıra combat sistemi. mouse target sistemi(benim hoşuma gitsede millet sevmiyor, bende millet oynamıyor diye oynamıyorum) , hala salaklıklarına devam edeceklerinden parmak kası yormayalım boşuna.

ha birde karakterlerin x2 pati pati taki taki diye koşmaları ftw ... oturup kalkmadaki çeviklikleri ve güçleride beni hayran bıraktı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

item loss olayinda millet fena ayaklandi forumlarda, soe'nin kici tutustu yine, hemen pollar actilar, penalty ne olsun diye..

ulan pvp yaptim diye niye cezalandiriliyorum, adamlar insanlari pvp yapmaya ozendirip oyunu kurtaracaklarina boyle abuk subuk haltlarla geliyolar, dumur..

ama player bounty olayiyla su recruiterdan kurtulma meselesi super oldu, gerci on leave olup olmama meselesini ben de merak ettim, sordum forumlarda da, cevap veren yok tabii ki..

birazdan straticste chat var, oraya gircem, spamleyip ogrenmeyi deniycem hehe.

mouse target sistemini seviyom ben, vur kac kovala vur kac aman elim kaydi hop, hareket geldi be. snare ilk defa bu kadar anlamli oldu hehehe

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 02:21 tarihinde, Morian tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm bounty nin bi anlamı kalmamış ki oyunda konuşuyoruz..dün othmobast ile pvp yaptık..o lvl 90 jedi ben lvl90 bh..ne oldu bilin bakalım..1 kere bile yenemedim..sonra othmo hem benle hemde bir commando ile aynı anda duel yaptı..sonuç 2mizide daattı..sonra commando ile pvp yaptım..commandoyu yendim..ama jedi karşısında kimsenin şansı yok şu anda..ancak çok zor durumda yakalamk lazım jediyi..savaşırken duel yaparken vs..yoksa imkan yok 5 kere herşeyi denedim othmobu bir kere indiremedim..bu benden kaynaklanan birşeyde olamaz..adamda force run var elektrik saçıp snare veriyor bh'dan hızlı koşuyor hiç ama hiç şans yok..sadece şu trap olayı var deneyemedim..onu deniycem bakalım neymiş ne değilmiş ne kadar hasar verio..ayrıca ne olducak ben trabi kurucam sonra adamı duel edicem sonra onun üstüne mi sürücem..ölme eşşşeem ölme..zaten trapleride hissediomuş jediler artık...oyunda jedisin kralsın valla..her yerde jedi..bu kadar jedilerin güçlü olması bhların bu kadar kötü olması inanılır gibi deil..ve böyle olursa yukarda yazılanlar sadece jedilere yarar..hiçbir jediyi öldüremessem ne anlamı var bunun..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gayet ıyı dusunulmus drop olayı hatta dusunmek bı yana eq2 den kopyalanmıs eq2 nın pvp serverları 1 hafta sona aktıf ve ıtem lootlama var playerdan.

ama swg devlerının bu ezıklıgı ve denyolugu ıle mumkun olmaz ortada factıon varsa herkes overt olur olay budur. lvl range ı koyarsın mısal 5 10 lvl gıbı o range ın dısındakılere dalamazsın ama esıt kosuldakı herkes overt olur oyunda bı keyıflı olurkı dadından yınmez. ama nerdeeeee

bu oyun adam olamadı hıc bı zaman bı ılk cıktıgı sene guseldı. bı tek warcrya nerf gerekıyodu o kadar baska bıseye ıhtıyac yoktu.

oyunun ılk cıktıgı gune cekıp warcryı kaldırsalare pıyasanın en ıyısı olur yıne hıc de kasmaya gerek kalmazdı. neyse oynayanlara sabır dılerım.

ama pvp bole olur. acarsın bı server bu serverda herkes overt dersın. sehırlerde saldırmazlıgı koyarsın arazıde herkes overttır kasacaksanda ona gore kasarsın.

bız ılk jedı oldugumuızda saber acıldıgında herkese karsı tef alıypoduk. ımperıal notral yeda rebel olmasının bı onemmı yoktu jedının saberı acıldımı tefi yerdın.ve herzamankı gıbı jedı bellı bı asamayı asana kadar hurton kesmek ıcın bıle uzulurdu ama superdı ıste. dostlar gelırdı basında nobet tutmaya yalnızsan kasıyosan sureklı bı stress ıcınde olurdun. radarda adam var dıe kalbın yerınden cıkardı.

bellı bı asamayı gectıkten sonada herkesı keserdın heheh guseldı be hey gıdı hey.

bende mahallenın delısı oldum ıyıce hep eskılerı anlatıyom. neyse yıne bı meraba ettım sayın. gorusuruk sona
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel yazdın valla..bh jedi misler varkende çok şahaneydi..giderdim hedefin yanına 4 kişi oturuyorlar :) yiyorsa dal..ilk zamanlarda bilmeden hedefe direk dalardım nerden bilem diper jedilerde dalabilsin :) sonra sonra adamlarla 10 dk muhabbet eder ondan sonra beraber mise gider hedef tam yarılara geldimi bende ona dalardım :) şerefsizlik ama kusura bakma bh'ım diyince helal olsun derlerdi..onlarda bende onlara saygı duyardım.. şimdi nerdeeeee..alıon bh mis buluyon npcyi..30 sn sonra yerde..ee lootta yok..salak gibi no trade jedi robeler :) ulan jedilerin buffı bitsin die afk afk ne dururdum beee...çoğu zaman anlarlar ne yapıon lan sen durmadan çevremde derlerdi..saatler geçerdi ama işte hedef vardı amaç vardı..zevk vardı..ilk mandalorian armour giymil bhsi görünce beni yanına al die yalvardım elemana..offfff offff..bh olmak için jediden sonra en çok kasılan meslekti..jedilere ne kadar koyuyorsa zınk die jedi olunması banada bh olunması koyuyor..investigation missionları yapmak için götünden kan geldi onca zaman..adam denizde olur evde olur ağaçta olur vuramassın :(
hey gidi eski günler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siz şimdi bu yeni patch deki bh buglara bakın. neler neler olacak , dancer bile keser bunlar exploit edip .

pre cu zamanında , bh ile jedi teke tek ilk çıktığı zaman ki o 2 aylık bug süresinde dizzy , intim cure edebiliyordu doktor yanına gelip çaktırmadan jedi ın . adamlar birşeyi yapıyorlar bütün detaylarıyla 100 de 100 olmuşmu diye test etmiyorlar ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

battlefieldlar gelse nolcak 30sn de bitio duel pvp falan..

command ile sf olmak rezil bi durum herseyin kolayına kacmak gibi bisi simdi en azından moenia da gusl muhabbetler oluodu rebeller icin o da mı olmıcak..

loot isi eh yani.. bole bktan pvpler kalkıcak adam gibi savasmaya calıscak insanlar.. ama yani equipped itemların da loot edilebilmesi sacma bnce..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu publishden sonra kimse pvp yapmayacak daha dogrusu yapanlarin sayisi epey azalacak cunku pvpnin bir rewardi yok ki?ne diye item kaybetmek istiyeyim bos yere aptallik olur ha ama soyle yaparlar levelina gore belli bir kredi dusurursun o zaman deli gibi pvp yaparim para kasmak icin ama farkli bir bh sistemi koymalari gerekir o zaman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar gençliğinize yazık, bırakın oyunlarını başlarına çalsınlar. üzmeyin kendinizi.

oyunun çok düzeyli bir topluluğu vardı. kimisi pvp sever theed de toplanır, kimisi mustafar filan kasardı. kimisi de hiç savaşmaz eğlenmesine bakardı. vb.
fakat ne battleground ne de güzel instance zindanlar eklemeyince oyuncuların ilgisi azalmaya başladı. bu arada da bizi pearl, frs, bg, smuggler gibi yalanlarla uyuttular. şimdi de bozulmuş sisteme eskiden yapılması çok zor olan şeyleri yapıp müşteri çekmeye çalışıyorlar.

bu commando silahlarını da kolayca sisteme adapte edebilirlerdi.

fakat çok meşgul oldukları için oyuncuların isteklerini yerine getirmediler. şimdi ise poll açıp bizim dileklerimizi dinliyorlar.
artık bu firmaya hiç güvenim kalmadığı için soe oyunlarına şüpheyle bakıyorum. aynı şekilde lucas arts ta suçlu.

şimdi ise wow oynayıp bayrak taşıyorum ve eğleniyorum. çünkü her ay bir meslek fotm olmuyor. herkesin görevi belli. bu belki bir süre sonra bayacak ama. swg forumlarına bakıp bu pub ta herşey düzelecek demekten daha iyi.


hepinize saygılar selamlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bız ılk jedı oldugumuızda saber acıldıgında herkese karsı tef alıypoduk. ımperıal notral yeda rebel olmasının bı onemmı yoktu jedının saberı acıldımı tefi yerdın.ve herzamankı gıbı jedı bellı bı asamayı asana kadar hurton kesmek ıcın bıle uzulurdu ama superdı ıste. dostlar gelırdı basında nobet tutmaya yalnızsan kasıyosan sureklı bı stress ıcınde olurdun. radarda adam var dıe kalbın yerınden cıkardı.

bellı bı asamayı gectıkten sonada herkesı keserdın heheh guseldı be hey gıdı hey.

bende mahallenın delısı oldum ıyıce hep eskılerı anlatıyom. neyse yıne bı meraba ettım sayın. gorusuruk sona..




sad ne güzel yazmışın be kardeşim. 17 mayıs tezkere tarihi, inşallah o güne kadar bişeyleri düzeltirler de, anlattığın kadar olmasa da zevk alınabilir bir hal alır oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yavrum sen 3-5 nöbetinde bunları düşün..daha çok hızlı geçer zaman :) ama dikkat et nöbetçi amire kazara saber çekme..

namlu mazgala
şarjör çıkart
kurma kolunu çek ve bağla (beklenir) bırak
sağdan sayarak tetik düşür
(boş/dolu) şarjör tak
istasyonu terk et

rofl..sana bunları yaptırıcam gelince theedde :) oyunda da kurma kolu çekiyor artık bilmiyorum gördün mü rofl..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...