Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eet arkadaşlar .... ben sirtlan olimpiada sanırım artık düzeyli bir clan kurabildiğime inanıyorum clanı 4 gün önce kurdum ve dün de pelerini aldık arkadaşlarla birlikte inşallah güzel, dürüst ve seviyeli bir clan olur... clan arkadaşlarıma teşekkürler. hehehehhe :d aslında çok mutluyum :ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 teşekkür ederim arkadaşlar yanlız belirtmem gereken bişey daha war eğer olimpiada oynuyorsanız emnient clanına dikkat edin pls.. türklerden nefretle bahsediyorlar sırf onlara gıcık olduğumiçin adamlar talos keserken kesen warrioru yatırdım yere ve ben kestim talosu şansıma kutu bana çıktı:d ice belt :ppp lol :dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kser :/ riote a atross a bile 2 np icin gelir ks yaparsın ben sana 1.5m vereyim 500 np al ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 anlamadım bu laf banamı _?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 alakaya maydanoz adam onlar türk düsmanı die yatırmıs sen kser diosun neyse kardes takma sen clanın hayırlı olsun ins bir gün ben alıcam su plrni kendi clanımıza ama yaza kadar olmayacagı kesin öss war cünkü [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:39 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 peki bişey daha danışmak istiyorum.. olimpiayı bilenler sanırım bu soruma daha rahat cevap verebilir.. şu anda benim bildiğim kadarıyla raptor+8 yok +7 raptorumu 10 gb ye almıştım piyasa felaket :d only_xul raptor+8 bastı diye banlanmıştı peki bende raptorumu +8 e bassam ve olsa +8 bende banlanırmıyım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 only_xul dupe yapmadysa nie banlansın sen hakknla raptor basarsan nie banlanasın ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 herkez dupe diyor ama ben o adamın dupe yapacağını sanmıyorum zamanında onun clanındaydım adam banlandı ve ertesi dün piyasa uçtu +1 shell 30 40 m ken birden 999999 oldu bunuda anlamış deilim, ve itemler birkaç gün içinde yok oldu piyasadan [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:44 tarihinde, Asalin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 olimpiay da deilim ama bi kerede dupe patlaması oldu diolar onlar silinmiştir ayrıca hakknla raptor +8 basarsan banlanacağını sanmıom ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 korkuyom walla :d +8 basmaya ya yanarsa biterim :d en iisi gb ile almak ama şu an +8 raptor da yok :d ama millet +8 dual shardlarla da dolanıyor ortalarda :d lvl 62 warriorum ve minto denen adamın bana tek geçtiğine hala inanamıyorum :d ama parazit ve malice yemiştim :dd adam 1760 koydu ve o anda nerdeyse monitoru kırıcaktım sinirden :dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 walla banlanmazsn ama yanabilir gayet doaldır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dün bi arkadaşım areste çarı war juri_belev 100 ytl karşılığı rol aldı peki ytl ile item almak ne kadar garanti bunu cevabı ise bir meçhul, eynı şehirde olsa bile ya dupe ise korkusu war insanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 walla ben item alacaksam sağlam tanıdığım adamlardan alırım 75 ytl e rol aldık dupe wipe tan geçti hala tertemiz ( ares ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bende areste oynadım belki tanırım seni :d nick neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sanmıyorum tanıyacağını zatn şifre maduru oldum rodrigueztr insan mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asalin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 biliyorum seni bende şifre mağdurlarındanım aslında lvl 61 çarım wardı asalin archer insan hiç bişeye yanmıyorumda çarımdaki itemlerim çok iyiydi ona yanıyorum 45 gb ye iron bow+8 almıştım en çok koyan o oldu ve +2 kekuri ring ve +1 elf beltim dünya gb bağlamıştım onlara :(( ve gold üye olmama rağmen şifrem hala yok:((( [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 17:00 tarihinde, Asalin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 spectra benmi türk düşmanıyım xd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 okuduğunu anlama sorunun mu var @necro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar