Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turktelekom adsl modem line down problemi


LiGhTfOrCE

Öne çıkan mesajlar

ataşehir yakınlarında oturuyorum dün akşam sorunsuz çalışan adsl im bu sabah itibariyle kesildi modemin internet ışığı söndü. üniversitemde ders kayıtları için en erken saati web sayfasını en zorlayana verdikleri için sabahdan beri sinirlerim tepemde dialup bağlantıyla işlerimi halletmeye çalışıyorum. modemim düzgün çalışıyor power ve ethernet ışıkları yanıyor internet ve dsl ışıkları sönük. adsl modeme giden hatta düzgün çevir sesi alıyorum hatta 146 ya bağlanıp web sayfalarını açdım dialup olrk hatta herhangi bir çızırtı da sezmedim. modemi kapayıp açmayı denedim bir farkı olmadı. buna benzer sorunlar yaşanayan varmı ?

edit:speedtouch 500 serisi bi adsl modeme sahibim şu zmna kadarda modemden kaynaklanan bir sorun yaşamadım bağlantımda. modemin ayar sayfasını açdığımda modem line down uyarısı çıkıyor. testlerde system self test ve lan testleri pozitif dsl testi negatif.

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:30 tarihinde, LiGhTfOrCE tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

banada oldu bu gün. faturaları ödememişiz kesmişler. seninki de öyle olabilir kontorl et.

otamatik ödemelerden para bazen çekilmiyormuş ve bu yüzden ödenmemiş görenip kesiyorlar. adsl leyi araman lazım. borcun varsa söylerlermiş. (not: faizinide koyuyolar geçmiş olsun)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde otomatik ödeme sorunu yarın kendim gidip ödicem :(
kesmeden önce ne bir fatura geldi bize ne de bi haber ama sonra aklıma telekom olduğu geldi hemen hatamı telafi edip özür diledim. eskiden bizim siteye koçnet long reach ethernet networku kurmushdu ole bağlanıyoduk sonra bazı mali sebepler yüzünden hizmet bitti. onlardan dolayı alışmışım bu tür olaylarda insanlara haber verilmesinin gerekliliğini. quake 4 oyniim bari single player oynamayı özlemişim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...