ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 evet arkadaşlar dün moradondaydım aradan 5 dakka gecmedi pm geldi gb satıyorum alırmısın dedi nekadar dedim tanesi 5ytl. dedi kactane var dedim sınırsız dedi sınırsız deyince şok oldum bunlar gbleri nerden buluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 tıppın çözüm bulamadığı tek illet düpe :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dupe değil bu bi programla yapıyorlarmış ve buna şahit oldum bizim takıldığımız cafeye gittim 45-41 lvl arası cocuklar bazıları 59 olmuş :s üstlerinde 2.1b para full item paraları harcayacak yerleri yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 necro kardeş düpenin anlamını biliyormusun sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu programı nerden buluyorlar ancak dataları calmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bende ona şahit oldum çocuğun biri moradon'da ne kadar uniq varsa aldı ve başladı bunları +3 yapmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 adamlar basbas bagırıyor moradonda 5 ytl.ye gb satılır gmler niye bunları görmüyorda kosp yapanları hemen görüyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 program falan hurafe bıldıgınızı dupe işte .pıyasadan toplar onu bunu dupeler sonra + basar satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kosp kullananları gördüklerine dua et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bunun düpe oldugunu zannetmiyorum cok kişi bu işi yapıyor ama en kısa zamanda kokusu cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dupe değillll bu programla yapıyorlar char acıyorlar banlıyorlar para yapıyorlar item lvl kasıyorlar anlamadım şeyde lvl 59 oluyor :s nedense arkadasım yeni char yapmislar diezde full item 59 archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yaw kardeş dupe demek dolandırmak demektır. ister bunu programla yap ıstersen programasız yap dupe-dupedir. :d boşver salla yafs. millet götürmüş malı. dün birisi ile konustum. fte de dusen kutuları duplemişler 750 tane yapmışlar. sonra kırmıslar falan. kasadaki shardları falan yakmışlar yer acmak ıcın. bakmıslar yer acılmıo. tanıdık herkese 7-8 tane hanguk falan wermışler. eee adamlara artık kasalar dar gelmeye basladı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gmler ne işe yarıyor ozman yada gm nedir ne işe yarar ben gm nin ne işe yaradıgını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ytl karsılıgı item satan. tanıdıgı arkadaslarını kollayan bir nevi 0 adamdır xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ermac kardes senin clanda da biri satıodu 5-6 tane moradonda 150mden nickini unuttum ama dynamicdendi eminim ama warsa bunun bi hilesi yakında cıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hemen o konuya acıklık getireyim 6 tane gb si vardı cocukta benim cafeden o gbler nasıl geldi diye merak ediyorsan söyleyim hemen kendisinin carı şifre degiştirirken gitti ve oyunu bıraktı aradan 2 ay gecti şifre geldi itemler yoktu sadece gb ler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yafs ermac güldürme beni dupe nin ne olduunu sen daha ii bilirsin ;) ama sanırım bu bi program çünkü bi arkadaşım eskişehirden toplu gb alıyo 200 we üzeri alırsan indirim yapıyolarmış omg herneese bazı arkadaşları zamanında dupe kesmedi bide gb istio hala ;) anlayan anladı(lafım kasasından 7 milyarlık item silinenlere dierleri üstüne alınmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 7 milyarı hiç bir arada görmedim daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben düpe yapsaydım elimde elixr +9 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 7 milyar deil 2 milyar + 7 milyarlık item =) , bi ipucu weriim bu adamın bana 3 aydır 100m borcu war wer artııık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben dupe yapsaydımda elimde +9 elixir olmazdı asdasdsad yaw relax olun biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 =))))))))))) borcunu alabılmek ıcın mı adamı tehdit ediosun way hipneee :p aferım akıllısın bakıomda cok amerıkan filmi islemişsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ermac dooru sen yapmadın demi? unutmuşum pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 lem borçla ne alakası war wermiceini biliom ama gelipte burda dupe yapmamış numarası yapmasın kimse erkek gibi söyleyin yafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kim ne derse desin ben bu gblerin düpe olduguna veya program kullandıklarına inanmıyorum bu gblerin nerden geldlgini biliyorum aslında ama söylemek istemiyorum eyer bunu okuyarsa kendisi ( ayagını denk al el elden üstündür) benim telefonum paticik pazarında beni bulmak isterse ordan bulabilir herkese ii akşamlar beyler lütfen bu mesajdan başka mesajlar yazmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar