cemshit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beni bi ark clanına aldı. sonra hadi çık bakalım clandan dedi çıkamazsın dedi. bende 3 kere onun clanından çıktım sonra baştan girdim ondan sonra allah allaah??? nası olur yaa? dedi herif sonra ben oluyo işte dedim. neyse oyundan çıktım bi girdim beni başka bi clana atmış nooluyo lan dedim çıkmak için 1 haftadı uğraşıyorum çıkamıyorum. ne yapabilirim????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1 hafta daha uğraşcan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beklıcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 off :(:(:(:( bari 60+ bi clana atsaydı oyun beni :d ozaman ii olurdu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 derde bak :=) ama şu zamanlarda kimse çıkamıyo bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben şu an 30+ clandayım adamlarla 38 lvl ara fark var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar