cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bana yeterince para verebilecek hayırsever biri varmı acaba. Atlanticte char actım ama 56k modemle bağlandığımdan cok kasıyor.Osi ye yeni üye oldum bana lütfen yardım edin. -----Simdiden Tesekkür Ediyorum-----[hline]CyberLord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 eu da oynamayi dene daha az lagvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Arkadas Ben atlanticte ugrastım baya lag olsun artık. Bana para verebilecek bir hayırsever aranıyor. [Bu mesaj cyberlord tarafından 05 September 2003 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 eu'ya gel para verim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Yahu madem paran yok niye oside oynuyosun ? Ayagini yorganina gore uzatmayi ogrenmelisin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: brainprothesis, 07 September 2003 23:36 tarihinde demiş ki: eu'ya gel para verim :) Arkadas yardım edicem dedigin icin euda char actım.Seni nerede bulacagımı söyle yanına gelim.[hline]CyberLord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Trinsic gece girerim büyük ihtimalle banka yakınlarında Lancelituen nickli şahısa gel ;) Yalnız yarın sabah kayıda ankaraya gidiyorum gelmezsen uzun süre weremiyebilirim. Sir Lancelot [hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? [Bu mesaj _Sir_Lancelot_ tarafından 08 September 2003 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: _Sir_Lancelot_, 08 September 2003 14:47 tarihinde demiş ki: Trinsic gece girerim büyük ihtimalle banka yakınlarında Lancelituen nickli şahısa gel ;) Yalnız yarın sabah kayıda ankaraya gidiyorum gelmezsen uzun süre weremiyebilirim. Sir Lancelot [hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? [Bu mesaj _Sir_Lancelot_ tarafından 08 September 2003 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] tamam bu gece trinsic de bankada olucam[hline]CyberLord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar