Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bozulan cd rw ımın garantisi dolduğu için yeni cd rw almak zorunda kaldım. Hangi cd rw yi alayım ? Philips 52X 24X 52X LG 52X 24X 52X ASUS 52X 24X 52X ? ASUS u düşünüyorum LG de çok iyi ama bozulan CD RW 'ım LG idi o yüzden soğudum fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 lg[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 LG elimde kaldı diyorum hoca =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 cd romların,cd writerların ömrü belli zaten,bir süre sonra bozulma riski hep var.O zaman philips al dene bakalım belki daha memnun kalırsın[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Hocam geçen ay dolmuş bunun garantisi yani çok geç artık =[ yine aynı yerden alacağım , ama 20000 cd yazabildiklerini duydum bu writerların benimki henüz 400 fln dı ki mekanik sesler geliyor içerden sanırım mekanik bir sorun, daha önce işlemciyi %100 kullanma sorunu vardı , bunu firmware update le giderdim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 degisiyor ama lg nin writer lari kotui birde disk yakiyor diye garantiden yenisi vermiyorlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 [Bu mesaj Arkansis tarafından 08 September 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Hmm evet LG ler çabuk bozuluyor cd romu var bende cpu %100 kullanıyor bişi yaparken , dahasora ben 52 X cd romumun normal cd okumalarda 40 X cd rw min cd okumasından daha yavaş oldunu anladım. LG sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar