Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nplere göre çıkan işaretler..

Miqrop_AmidoN

Öne çıkan mesajlar

derya su bak

ben kim kospla lvl kasmış kim kohackle item yapmış derdinde deilim. senin yaptığın şey neydi biliyormsun

tormenti atıyorsun karşıdan gelen 10 orcun içine giriyorsun alacaan np yi alıp sonra 100hp kala town oluyorsun buda bizde sinir yaratıyo... neden ban yedini bilmiyorum umarım bi daha yemezsin
Sosyal ağlarda paylaş

stuner bak senin bilmediğin şey su. ben solo geziyorum. çektiğin videoya iyi bak. orda adam kesmişmiyim. benim amacım orcları öldürmek deil. yani ben öldürmesemde olur. amacım orcları öldürmek ve öldürtmek. ben cok assasın biliyorum 1vs1 de kesemio beni, sonra benden kacıo. kurtulduğunu zannedio o kacarken paraziti atıyorum oradan gecen başka bir human assasin kesio onu. senin amacın np yapmak sanırım. benim amacım np yapmak deil, orc öldürmek ve öldürtmek...
Sosyal ağlarda paylaş

walla soylenene gore turk telekom calısnaları grevdeymıs ole duydum. yoksa bu ısı coktan hallederlerdi.bı ara yıne olmustu okyanus altından gecen fıber optık kabloları hamsıgıllerden bı balık turu kemırmıs bu sorun ortaya cıkmıstı. bu yenı bı sorun ve tamamen telekom kaynaklı.
1 saat once sanırım czde noss event yapcaktı gm yapmıstır.
bızım humanlardakı su hrıstıyan clanı templerofknight
butun bossları kesmıstır.
tam destek gıdıyo onlar ..
amma laf kalabalıgı yapmıssınız kohack kullanmak bı sacmalıtan ole bısıy dııl.cunku onda key logger var ve hack yeme ıhtımali yuksek.
zatı younun zevkı burda hem adma kesmek hemde olmek
ben olmıyceksem nedne oynayayım bu oyunu
bırakın kavgayıda zevk almayı bakın
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...