Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arcanine var bilmem bilirmisin clan liderim olur 1 geceline giderken verip geri girdiğinde almıştı itemları o ara denk gelmişin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diablo sen mage değilmiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 biz sana kötüsün demedikki sadece kohack kullanıyosun dedik sende arenaya çagırdın bizi bizde suç yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 derya su bak ben kim kospla lvl kasmış kim kohackle item yapmış derdinde deilim. senin yaptığın şey neydi biliyormsun tormenti atıyorsun karşıdan gelen 10 orcun içine giriyorsun alacaan np yi alıp sonra 100hp kala town oluyorsun buda bizde sinir yaratıyo... neden ban yedini bilmiyorum umarım bi daha yemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 new ben cyphera geçtim cypherda +60 assasin yaptım 4 günde sıralamaya girdim şu an sıralamada 14.diabolique :) 4 günde yaptıgım np dir o 1350 ap ile yaptım kendimi övmüyorum yanlış anlamayın ama cypherda 1350 ap ile adam kesmek zordur herkez bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://rapidshare.de/files/12868148/items.wmv.html 3-4 mb bişe şunu bi izle bence:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim 61 lvl lık rogue hacklendi 85k np li sonra areste 60 lvl çar yaptık ares kasılcak gibi değil millet olmuş 70 biz mirage +8 die dolanıyoruz kastık cypherda 62 oldum aresteki çarı sattım item aldım çarım gitti :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 stuner bak senin bilmediğin şey su. ben solo geziyorum. çektiğin videoya iyi bak. orda adam kesmişmiyim. benim amacım orcları öldürmek deil. yani ben öldürmesemde olur. amacım orcları öldürmek ve öldürtmek. ben cok assasın biliyorum 1vs1 de kesemio beni, sonra benden kacıo. kurtulduğunu zannedio o kacarken paraziti atıyorum oradan gecen başka bir human assasin kesio onu. senin amacın np yapmak sanırım. benim amacım np yapmak deil, orc öldürmek ve öldürtmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @derya_su =sadist :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1 vs 1 kesemeyenlere ornek :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 stuner items zımbırtısını 240 kb ile indirior :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende indiricemde site bile açılmıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu telekom olayının ne zaman çözüleceği hakkında bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 walla soylenene gore turk telekom calısnaları grevdeymıs ole duydum. yoksa bu ısı coktan hallederlerdi.bı ara yıne olmustu okyanus altından gecen fıber optık kabloları hamsıgıllerden bı balık turu kemırmıs bu sorun ortaya cıkmıstı. bu yenı bı sorun ve tamamen telekom kaynaklı. 1 saat once sanırım czde noss event yapcaktı gm yapmıstır. bızım humanlardakı su hrıstıyan clanı templerofknight butun bossları kesmıstır. tam destek gıdıyo onlar .. amma laf kalabalıgı yapmıssınız kohack kullanmak bı sacmalıtan ole bısıy dııl.cunku onda key logger var ve hack yeme ıhtımali yuksek. zatı younun zevkı burda hem adma kesmek hemde olmek ben olmıyceksem nedne oynayayım bu oyunu bırakın kavgayıda zevk almayı bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Beni nasıl bilirsiniz :D Cypherdakiler yazsın DieHippie :D gerçi elime daha yeni item geçti.Yakında duyarsınız adımı inş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Bu arada konuda biraz eskiymiş olsun.Faydalı bi konu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Triump Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 derya su senin kadar ezigini görmedim ben ayrıca stuner childrenmiş onuda bilmiodum childrenede ayar olurum ayrıca :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 p0rn ile teke tek yapıorduk adam acid yağmuruna tuttu beni sonra dewam ediorduk az canı kalmıştı başkası ks etti ona gitti np :d [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:05 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 üzülme ßen sana np kasarim =pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar