Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sen kötü bir oyuncusun bunu kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 telekom olayı düzelsin arenada beklio olcam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 elaleme çamur atcağına kendine bak 70 lvl kospla çar kasmışsın milleti banlatmaya çalışıyorsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ot vallaha ot buda .. @new adam zaten inkar etmiyor ki ... 1 ara kosp ile level kastım diyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o zaman başkalarına çamur atmasın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çamur atmıyo söledikleri doğru new. ama canı yandığı için benden şikayetçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sen cypher da human bp sin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ewet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaş cypherda human sanırım :d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 stun sen hala cypherda oynuyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @stuner ben orc um derya 1400 atackla spikela sana 300 anca vuruyordum lvl ın kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @derya_su sen kötü bir oyuncusun bunu kabul et. demişsin stuner a 1vs1 yapmak istiyosan gel benimle yap sonra stuner la kapışırsın kthxbye xd (im diabolique ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 levelim 63. stunera sor o kac vuruomus bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diabolique ben kapışırdım senle ama gitti 62 lvl çar :)) derya yı red ball yapcağını sanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 new oda beni redball yapamaz onda dd varsa bende 75 sd var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2 gün önce crimson_king le 1vs1 yaptık czde anlaşıp gittik 5 dakika sürdü hb nin arkasında yaptık sonuç towna koşa koşa kaçtı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diablo çarım olsa valla kapışırdım senle dd si olmayan herkesle kapışırım komboyu da benden iyi yapcak adam yoktur :) onceki asasinimle 3 gece raven yapınca azcık combo oğrendik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eğer legal itemlerle + sı olmayan takılarla geldiğiniz sürece sorun yok. ben mükemmel bir oyuncu iddiasında değilim ama moradona cıktığımda gerek human gerek orc olsun tebrikler alıyorum. bu yeterli bir sebep olabilir herhalde nasıl bir oyuncu olduğum hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1350 ap ile ilk 10 a giriyosam anlaki combo ii yapıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 crimson king noob yanına bir warrior alıp dolaşıyor malice yemişken anca 600 vurdu bana ... korktuğum 2 kişi var benim sadece 1. beatitpunk 2.deadly silent 4 tane 60++ asasin kesemedik bu herifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben duper değilim bu serverın en iyisi benim beni kimse kesemez derdinde hiç deilim. combo biliyorum az çok isteyenler bakabilir başlık açtım ilk video denemem die. bende 1500 ap var. itemlarım 2 tane dex +6 küpe priest pendant+0 glass belt +0 rol / kekuri ring +0 +6/25 fp dd helm +7 chitin set dual +7 shard lvl 70 son 2 ayda kasılan np lere bakın children ve ben oynarız children therion ban yediğinden beri zirvede bende 3. ve 4. geziyorum. beni iyi itemı olan 63-64 bi rogue keser benim iddaam yok alayını keserimde demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1350 ap ile ilk 10 a giriyosam anlaki combo ii yapıyorum ;) ben scrollsuz 10 10 1500 np kastım scroll aldım 2 scrollda 2600 oldu np ikinci gun çar gitti :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben duper değilim bu serverın en iyisi benim beni kimse kesemez derdinde hiç deilim. combo biliyorum az çok isteyenler bakabilir başlık açtım ilk video denemem die. bende 1500 ap var. itemlarım 2 tane dex +6 küpe priest pendant+0 glass belt +0 rol / kekuri ring +0 +6/25 fp dd helm +7 chitin set dual +7 shard lvl 70 son 2 ayda kasılan np lere bakın children ve ben oynarız children therion ban yediğinden beri zirvede bende 3. ve 4. geziyorum. beni iyi itemı olan 63-64 bi rogue keser benim iddaam yok alayını keserimde demiyorum. son gorduğumde +8 shard +6+7+5+4+3+2+1 shard shell setin vardı o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sana en saglam adamları söyliyim sin olarak en saglam adamlar beatitpunk,_hotmale_,p0rn,stuner,5hzai aklıma gelenler bunlar daha var ama aklımda deil :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sizlerde iyi oyuncularsınız. herbiriniz biribirinizden daha iyisiniz. kimseyi kötülemiyorum ama kimsede bize çamur atmasın anlamsız tartışmalar yapmayalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar