Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 En yüksek Npde çıkan işaret i çok merak ediorum da acaba nerden bulabilirim weya elinde olan warsa yardımcı olabilirseniz sevinirim =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nychris'in kafasinda var.ona baq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 pff. ööle demiorum .... mesela bunların ayrı ayrı resimleri yokmudur... bana asıl lazım olan o dragon işaretinin resmi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 haaaaaaa!pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu galiba http://img355.imageshack.us/my.php?image=symbs9dt8rh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ilginç bugün koworld de baktığımda beramus server ında beramus 1.ydiama aldıım ss de dragon yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aylık np lerin silindiği gün olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cutter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bilmem :d öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 np sembollerinde sorun var sıralamada olanlarda sanırım 2 haftadır var bu sembol çıkmıyo ben 13. sıradayım cypherda 2-3 gündür ama hala sembol yok 5-6 kişiye daha sordum sıralamada olan onlardada yoktu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şimdi işaretler 2 şeye göre çıkıyo 1 genel sıralama 2 aylık sıralama genel sıralamadan dolayı çıkan işaretlerin çevresinde bi çizgi oluyo. biliyosunuzdur göz aşinalığı vardır etrafı çizgi ile çevrili ise adamın sol tarafındaki np den dolayı girdiği sıralamadır. sol tarafdan dolayı girilin sıralamada k çıkmıyor ama aylık sıralamada ise bildiniz gibi etrafında çizgi yok. mesela etrafı çizgili dragon simgesi olan adam (nychris yada bizim serverda kim) serverdaki en çok np ye sahip olan adam etrafı çizgisiz olan dragona sahip olan (bu ben oluyorum children =p ) o ay en fazla np kasmış olan adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 stuner online olduğunda topic ac o topicte bulusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :d koptum koptum koptum ... stuner 4. topic'in 8. post'unda bekliyorum .. aga pls gec kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hosunamı gitti. sende gel istersen seyredersin kenardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çık dışarı ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok o arkadaşın acısı var ototown attını videoya çekip foruma koymuştum ban yedi die duydum :d pm felan atıyodu eğer oysa ;) :d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kuyruk acısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sdlşfksşdk :d abi atın bunu dışarı git şii kış kış @ stuner iyi yapmışsın:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ewet ban yediğim doğru ama banımı açtırdım tekrar. banı ad senin yüzünden yemedim. çok çabuk sevinme. ben şunu anlamadım, oyunda birini kesemediğiz zaman neden çamur atma gereği duyuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ekletme bana videonu burayada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 stuner zamanın varsa ve musaitsen eklermisin video'yu burayada .. merak ettimde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben kohack kullanmadım demedimki. kullandım ama neden daha önce cekmedin o videoyu beni kesemeyip ben seni kesincemi aklına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @ derya otmusun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 xtreme bak ben güzel güzel konusuyorum araya girme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 children (kardeşim olur) bunu kekledi ingilizce yazdı children: stuner has your video you auto town. children: he attached it into official forums derya_su: stuner is bad you come he come he always kill me derya_su: where is the link? :d:d:d bunlarında ss leri var jnm neyse uzatmayak pmden msnimi yazdım hala konusmak istiyosan gel yavrim :d:d cosmiq, ::derya_su::, chuckmontana, crimson_king bunlarında videoları mevcut kırmızı topla beraber town attıkları ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar