Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bugün fuardan dungeon siege'in orjinali aldım arkadaşla multiplay oynayacaktık fakat mp'ye basınca error verdi directx 8'i istiyordu ve bende 9 var.sorunun bundan mı yoksa başka sorunlardan olabilir mi?çünkü benim arkadaşımdada midtown maddness vardı diretx 8'den başka bir directx ile oynanmıyordu.[hline]It Is A Good Day To Die
Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 up![hline]It Is A Good Day To Die
John_Silver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 directx9.0 u tekrar kurmayı deneyebilirsin[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 directx'in en son sürümü yüklü olduğu halde dungeon siege algılayamıyor.sorun şu;[hline]It Is A Good Day To Die
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Windows Update'te directx9 için bir (belkide 2) güncelleme var. Onları indirirsen belki sorunu halledebilirler.
Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 indirdim.[hline]It Is A Good Day To Die
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 o sorun farklı eski dungeon siege forumlarını ara. Direct X in belli bir kısmını falan silip , yüklemen gerekiyordu tekrardan. Eski forumlarda tartışılmıştı.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 alakalı degıl ... wın98 de DS maalesef multı olmuyordu ... yukarıdakı hata yuzunden ... XP falan kur halloluyor o zaman ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Deltorya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: The_Delucian, 08 September 2003 02:05 tarihinde demiş ki: alakalı degıl ... wın98 de DS maalesef multı olmuyordu ... yukarıdakı hata yuzunden ... XP falan kur halloluyor o zaman ... Neveziah dediği gibi Aynı sorun bende de oluyordu o dirext'ten kaynaklanan bir şey değil dungeun siege'in yeni sürümünden kaynaklanan birşey XP yükle dirextten kaynaklanan bir sorun değil emin ol... Predator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hayır delucian lütfen bilmeden arkadaşı yanıltma. Sen dediğimi yap ve eski forumları oku , aynı sorunu çözüp takır takır win98 de oynamıştım multi ben. Xp falan gerekmiyor ![hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Paylaş https://forum.paticik.com/topic/178894-dungeon-siegeyardym/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Predator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hayır delucian lütfen bilmeden arkadaşı yanıltma. Sen dediğimi yap ve eski forumları oku , aynı sorunu çözüp takır takır win98 de oynamıştım multi ben. Xp falan gerekmiyor ![hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Öne çıkan mesajlar