Gunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Levent hem oyunu hem de accountunu satıyordu.
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Evet Levent satiyour acc bayagi iyi crafter olarak maddi durum da iyi charin evi filan var isini gorur bayagi bi cd ler de yeni zaten bisi yok temiz ilgilen derim[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Ewreem Aetar ( The Assasin )
KAPTAN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Leventin threadini gordum ama hazır karakter olmasını istemiyorum her seyiyle sıfırdan yapmak istiyorum.
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 eclipsede mi oynamak istiosun ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Ewreem Aetar ( The Assasin )
KAPTAN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Evet sanırım cogunluk orada degil mi ?
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 15 gün içinde gelicek extra kalırsa haber veririm, icq:46480832, 70 dolar[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Öne çıkan mesajlar