The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Beyler su sitede paso resim kullandim bakin bir soyleyin nasil olmus sitenin temasi yazisi fln Hic bitmeyen efsaneler[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Hocam kendin söylemişşin zaten paso resim koymuşsun :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 sol taraftaki font güzel ejder resmi de iyi, siyah arkaplanla kullanmak ta iyi fikir ancak bence bir domain al ve görünüşü biraz düzenle iyi bir logo siteye anlam katabilir ayrıca belirtmek isterim lostlibrary.org u andırıyor, ben olsam başka konsept kullanırdım.[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paso resim olunca sayfa yavaş açılıyor.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Tamam yakinda degistiririm temayi. Zaten diyodum temayi degistirsemmi diye Ama logo olayi bence iyi O logodan iyisi bulunmaz veya ben yapamam :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar