Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaşlar araştırdım bulamadım seb-i yelda nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şeb-i yelda ise demek istediğin gece meltemi falan gibi bir anlamı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 eksisozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 seb-i yelda insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ilk ben dicektim =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @fistan haeouheaoıuheamhjkh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kafam karisti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 azuhahuahuhahau o kendine yakışanı giymesidir muhabbeti nerde ortaya çıkmıştı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yuz yıl kadar once yapılmıs bır esprıye neden bu kadar guldu mıllet onuda anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @kanix şıpsevdi sakızları ;) aşk, insanın kendine yakışanı giymesidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @fistan... bunun bir değişiğini bizim din hocası demişti :) allah insanın üzerine yakışanı giymesi demektir.. diye :d o aklıma geldi ne yani şimdi bu seb-i yelda ne demek ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 x insanın kendine yakışanı giymesidir fenomeni penguendeki emrah ablak'ın yazı karikatur resim kolajı kosesinden cıkmıstır (diye biliyorum ben). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 şebi yelda - şebi arus köklerinden günümüze kadar gelen bir incik teması üzerine konuşlandırılmış ve sürekli hicaz makamında şarkılarla günül yüzümüzü açan bir mahmurity-p dir hatta teninde yatan şeb-i yeldadan geliyorum kırılan sırrında hayatın. gözyaşıyım ol yareden bir gülün gülüşüne sürgünüm yurdum yok. sevdiğimin kalbi ... diye mısrallarla geçmişdeki aşkların da olgunlaşmasına yardımcı olmuştur. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 23:54 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ayni espri dun de gecmisti bizde=d x ınsanın kendıne yakısanı gıymesıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o espri nezaman yapılmadıki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar